Spor
  • 19.7.2009 13:36

İŞTE, FATİH TEKKE'NİN SON KARARI...

Zenit St. Petersburg kadro dışı bıraktığı milli futbolcu Fatih Tekke'yi affetti. Bu arada Rusya'dan ayrılmak istediğini her fırsatta dile getiren Tekke'nin Lazio'ya transferinin gündemde olduğu belirtildi.

Milli futbolcunun menajeri Tuncer Çam, Rus ekibi tarafından kadro dışı bırakılan ve PAF takımla çalışması istenen golcü futbolcu Fatih Tekke'nin affederek yeniden A takıma aldığını açıkladı. Çam, golcü futbolcunun İtalya Serie A takımlarından Lazio'ya transferi için iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Günlerdir eski takımı Trabzonspor'a transferi gündemde olan ancak Bordo-mavili kulübün bugün transferden vazgeçtiğini açıkladığı yıldız futbolcu, istediği golcü transferini bir türlü gerçekleştiremeyen Zenit tarafından yeniden kadroya alındı.

Arshavin'in Arsenal'e gitmesi ve Fatih Tekke'nin de kadro dışı bırakılması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını belirten teknik direktör Dick Advocaat'ın bu açıklaması, Fatih'in yeniden affedileceği olarak yorumlanmıştı. Bu açıklamanın üzerinden yaklaşık 10 gün geçtikten sonra milli futbolcu yeniden A takıma alındı.

Bu arada Fatih Tekke'nin Lazio'ya transferinin hala gündemdeki yerini koruduğu, Lazio'nun Pandev karşılığında para ve Fatih Tekke istemesi üzerine iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER