Spor
  • 14.3.2013 21:15

İşte F.Bahçe'nin ilk 11'i

F.Bahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda 1-0’ın rövanşında Çek ekibi V.Plzen’i Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırlıyor...

Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetirken, Grafe'nin yardımcılıklarını Markus Haecker ve Holger Henschel yapıyor.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ: Volkan, Gökhan,  Bekir,Yobo, Ziegler, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Cristian, Caner, Sow
PLZEN'NİN İLK 11'İ: Kozacik, Limbersky, Reznik, Prochazka, Rajtoral, Cisovsky, Horvath, Darida, KOvarik, Kolar, Bakos

SARI LACİVERTLİLERDE 3 EKSİK VAR

Fenerbahçe'de Viktoria Plzen karşısında, statü gereği oynayamayan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Raul Meireles ve ilk maçta sakatlanan Pierre Webo, maçta forma giyemiyor.

PLZEN DEPLASMANDA İYİ OYNUYOR

Viktoria Plzen, bu sezon deplasmanda oynadığı Avrupa maçlarında genelde başarılı bir grafik ortaya koydu. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon kendi sahasında yaptığı 8 maçta 7 galibiyet elde eden ve sadece Fenerbahçe'ye mağlup olan Çek ekibi, deplasmanda yaptığı 7 maçta ise 4 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Dış sahada bu sezon play-off turunda Lokeren'e 2-1 mağlup olan Viktoria Plzen, ikinci yenilgisini ise grupta Atletico Madrid (1-0) karşısında aldı.

TARAFTAR YOK

Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle karşılaşmanın seyircisiz oynanacak. Sarı lacivertli kulüp, İstanbul Emniyeti ile işbirliği yaparak stadın etrafında kuş uçurtmayacak. Stadın çevresinde 1.5 kilometrelik bir güvenlik çemberi oluşturulacak. Bu alanda kulübün özel güvenlik elemanlarının yanı sıra resmi polisler de görev yapacak. BATE Borisov maçında olduğu gibi stada dışarıdan meşale veya havai fişek atılmaması için stat etrafı sürekli kontrol altında tutulup herhangi bir sabotoja mahal verilmeyecek. Sarı laci-vertlilerin isteğiyle polis güçleri, Saracoğlu’nun çevresindeki belli başlı merkezi noktalarında güvenlik önlemleri alacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:13

İLGİLİ HABERLER