Spor
  • 20.1.2020 11:12

İşte Fenerbahçe'de yollanacaklar.. Moses ve Kruse

Fenerbahçe'de gönderilecek isimle belli oldu!

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un '2-3 kişiyle yolları ayıracağız' açıklamasının ardından gidecekler listesi şekillenmeye başladı.

Fenerbahçe’de ayrılma ihtimali olan oyuncular arasında Harun, Moses, Zajc, Rami, Mehmet Ekici, Kruse ve Murat Sağlam isimleri yer alıyor.

Bu hafta bu isimlerden en az üçü ile yolların ayrılması bekleniyor. Moses’la İnter, Zajc ile Brescia ilgileniyor.

KRUSE'YE 5 MİLYON EURO

Kruse'yi yönetim tutmak istiyor ancak Arap Yarımadası'ndan son gelen teklifler 5 milyon Euro civarında. Tekliflerin 7-8 milyon Euro seviyesine ulaşması halinde istemese de Alman golcüye veda edilecek. (Sabah)

ZAJC İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Ali Koç, TFF’nin geçtiğimiz cuma günkü toplantısında bekledikleri kararın çıkmadığını söylemişti. Başkan Koç, harcama limitinin artırılması için Tahkim Kurulu’na başvurduklarını söyledi. Bu nedenle yeni transfer Falette’e lisans çıkartılamadı. Fenerbahçe Yönetimi, Tahkim’den kötü bir haber gelme ihtimaline karşılık B planını belirledi. Buna göre oyuncu satışıyla hem gelir elde edilecek hem de maaş bütçesi düşürülecek.Zajc için Brescia ile pazırlıklar sürüyor. Sloven oyuncu 1 milyon Euro’ya kiralanırsa, maaşıyla birlikte yaklaşık 11 milyon TL bütçe oluşturulmuş olacak. İsla’nın Boca Juniors’a gitmesi halinde buradan da yaklaşık 5 milyon TL kazanacak olan yönetim, Ekici ve Alper’i kiralayıp 8.5 milyon TL’lik maaştan kurtulabilir. Moses, İnter’e giderse buradan da yaklaşık 10 milyon TL’lik maaş boşa çıkacak.

 

Güncellenme Tarihi : 20.1.2020 11:14

İLGİLİ HABERLER