Spor
  • 29.6.2019 10:41

İşte Fenerbahçe'nin bombası Max Kruse’nin sözleşme detayları

Şampiyonluk kadrosu kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe 2019-2020 sezonunun ilk resmi transferini gerçekleştirdi.

Geçen sezon hücum hattındaki isimlerden istediği verimi alamayan Sarı-Lacivertliler, bu yıl aynı sıkıntıyı yaşamamak için gündemine aldığı Max Kruse ile anlaşmaya vardı.

Kulübün Twitter hesabından 19.05’te yapılan paylaşımda transferin işaretini veren Fenerbahçe, 40 dakika sonra 31 yaşındaki oyuncuyu açıkladı.

Paylaşımda, “Max Kruse önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek, detaylı sağlık kontrolünün ardından kendisini 3 sezonluğuna renklerimize bağlayacak resmi sözleşmeyi imzalayacaktır” ifadelerine yer verildi.

Son 3 sezonu Werder Bremen’de geçiren Kruse, Fener’in instagram hesabında kendisiyle ilgili paylaştığı videoya yorum yaptı ve “Fenerbahçe’ye katılmaktan çok mutlu ve gururluyum. Gelecek 3 yıl içinde efsanelerle dolu listeye girmek için çok çalışacağım” ifadesini kullandı.

Max Kruse’nin İşte sözleşme detayları

Fenerbahçe, Alman forvet Max Kruse için önce 19.05'te alev paylaşımı yaptı. 43 dakika sonra da ismini açıkladı. 31 yaşındaki futbolcu 3 yıllık imza atacak. Alman futbolcunun alacağı ücret de netleşti.

Fenerbahçe ilk bombasını dün patlattı. Alman forvet Max Kruse ile 3 yıllık prensip anlaşması yapıldığı açıklandı.

Fenerbahçe dün saat 19.05'te alev emojisiyle taraftarlarına bir transfer açıklayacağının sinyalini verdi. Bunun üzerine taraftarlar büyük bir heyecan yaşadı. Bu saatlerde G.Saray ardı ardına açıklama yapınca taraftarların heyecanı iyice arttı. Hatta sinyalin 19.05'te verilmesi üzerine bu ismin Gomis olabileceği yorumları bile geldi.

31 yaşındaki futbolcu 3 yıllık imza atacak. Her yıl için 2.5 milyon Euro alacak. 1.5 milyon Euro da imza parası var.

ÖN SÖZLEŞME İMZALANDI

43 dakika sonra açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüp, "Kulübümüz Werder Bremen ile sözleşmesi sona ermekte olan Alman milli futbolcu Max Kruse ile yaptığı görüşmeler sonucunda futbolcu ile anlaşmaya varmış ve ön sözleşme imzalanmıştır. Max Kruse önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gelerek, sağlık kontrolünün ardından kendisini 3 yıllığına renklerimize bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak" dedi.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2019 10:51

İLGİLİ HABERLER