Spor
  • 25.10.2008 15:22

İŞTE, FENERBAHÇE'NİN BORCU VE GELİRİ

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Denetleme Kurulu, Kulübün 30 Eylül 2008 itibarıyla 2012 yılına kadar ödemesi gereken, tahakkuku yapılmış borç tutarının 123.7 milyon YTL olduğunu açıkladı.
     Aynı dönemde kulübün sözleşmesi yapılmış gelirlerinin toplam 165.1 milyon YTL olduğu aktarıldı.
     2009 yılından itibaren Fenerbahçe Sportif A.Ş'den her yıl için beklenen gelirin 43 milyon YTL olduğu vurgulanırken, açıklanan rakamlara, maç, kombine, loca ve isim hakkı gelirlerinin dahil olmadığı bilgisi verildi.
     Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sürerken, kulüp genel sekreteri Vedat Olcay, yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu.
     Ataşehir'deki kapalı spor salonu projesinin tamamlandığını, yakın bir zamanda inşaat çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Olcay, stadın arkasındaki Kenan Evren Lisesi'nin yerine yapılması planlanan plaza ile ilgili projenin de yakında başlatılacağını bildirdi.
     Eski kulüp binasının yerine yapılan butik otelin 1-2 ay içinde hizmete gireceğini anlatan Vedat Olcay, Ankara Gölbaşı'ndaki tesislerin de yılbaşına kadar tamamlanmasının hedeflendiğini aktardı.
     Dereağzı Tesisleri'ne yeni bir saha yapıldığını ve tüm masraflarının dış kaynaklı olduğunu bildiren Olcay, "Kulübümüzün gideri yoktur. Değerleri yüz milyonlarla ifade edilen bu çalışmalarda tabii ki sizlerden güç almaktayız. Sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.
     Erkek ve bayan basketbol takımlarının hedefinin şampiyonluk olduğunu anlatan Olcay, diğer branşlardan da geçen sezon olduğu gibi başarılar beklediklerini kaydetti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:00

İLGİLİ HABERLER