Spor
  • 26.7.2009 03:01

İŞTE FENERBAHÇE'NİN YENİ KAPTANI...

Fenerbahçe’de, Daum’un takım kaptanı Alex’i bu görevde düşünmemesi üzerine başlayan arayışlar bitti. Alman hocanın Carlos’u birinci, Emre’yi de 2. kaptan olarak düşündüğü ve bu konuda yönetimden onay beklediği ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertliler’de yeni sezonda takımın 1. kaptanı Roberto Carlos olacak... Teknik Direktör Christoph Daum’un son iki sezonda takımın kaptanlığını yapan Alex’i bu görevde düşünmemesi üzerine başlayan arayışlar son bulmak üzere. Basına “Alex’in üzerindeki kaptanlık yükünü hafifletmek istiyorum. Bu nedenle imkan olsa her maça farklı bir kaptanla çıkarım” diyen Daum, Brezilyalı yıldızı pasivize etmek amacında. Mevcut kaptanı görevden alarak takım içindeki etkinliğini artırmak isteyen Alman hocanın, kaptanlık için ilk tercihinin Başkan Aziz Yıldırım’ın da çok istediği Emre Belözoğlu olduğu ancak olası tepkiler nedeniyle bundan vazgeçtiği öğrenildi. Takımdaki 8 Brezilyalı’yı düşünerek hareket eden Daum da Sambacılar’ı küstürmemek için takıma bir başka Brezilyalı yıldızı kaptan yapmaya karar verdi.

EMRE GİZLİ KAPTAN

36 yaşındaki Carlos’u 1. kaptan olarak düşünen Alman hoca, Emre’yi de 2. kaptan yapmak amacında. Bu konudaki fikrini yönetime ileten Daum, şimdi onay bekliyor. Yönetim de hafta başındaki toplantıda bu konuyu tartışıp fikrini Alman hocaya iletecek. Bu arada yabancı kontenjanı nedeniyle Carlos’un yedek bekleyeceği maçlara da Emre kaptan çıkacak. Bir aksiklik olmaması halinde de gelecek sezondan itibaren Emre direkt birinci kaptan olacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER