Spor
  • 18.7.2009 04:21

İŞTE FENER'İN GÖRÜŞTÜĞÜ 3 YILDIZ FUTBOLCU...

Yabancı oyuncu transferinde gözünü Brezilya'ya çeviren Fenerbahçe, Fluminense'nin 21 yaşındaki yıldızını bitirmeye çalışıyor. Aykut Kocaman, Hernanes ve Cristian’la da görüştü.

Sarı-Lacivertli takımın Sportif Direktörü Aykut Kocaman, 4 gün önce gittiği Brezilya’da transfer temaslarını sonlandırmak üzere. Kocaman’ın elinde kalabalık bir transfer listesinin bulunduğu belirtilirken önceliği Fluminense'nin 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Jose Mauricio'ya verdiği öğrenildi. Aykut Kocaman’ın Fluminense kulübü yetkilileriyle bonservis pazarlığı yaptığı bildirilirken Brezilya ekibinin 4 milyon Euro istediği iddia ediliyor. 6 aylık daha sözleşmesi bulunan Mauricio’nun ise gelmeye hazır olduğu öğrenildi.

BUGÜN ALMANYA’YA DÖNECEK

Fenerbahçe’nin eski hocası Pareira’nın tavsiye ettiği Mauricio için temaslar sürdürülecek. Kocaman’ın Brezilya’da ayrıca Sao Paulo’da forma giyen 24 yaşındaki Hernanes için de temaslarda bulunduğu bildirildi. Ancak 12 milyon Euro bonservis bedeli bulunan genç oyuncu için Milan ve B.Münih’in de devrede olması nedeniyle transferi zor görünüyor. Sarı-Lacivertli idarecinin kendisi ve kulübüyle görüştüğü bir diğer isim ise Corinthianslı Cristian Mark Junio olduğu ifade edildi. Bugün Almanya’ya dönmesi beklenen Kocaman’ın görüşmeler hakkında Daum’a rapor vereceği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:13

İLGİLİ HABERLER