Spor
  • 21.10.2008 03:02

İŞTE FENER'İN ÖLÜM - KALIM MAÇI İLK 11'İ

F.Bahçe, Devler Ligi'nde bu gece Kadıköy'de Arsenal'i ağırlıyor. Porto'ya 3-1 yenilen, Dinamo Kiev'le 0-0 berabere kalan F.Bahçe, Arsenal'i yenmeye şartlandı. Saat 21.45'te başlayacak maç Star TV'den naklen yayınlanacak.
İndependence Day* Kurtuluş günü
Kocaelispor galibiyetiyle az da olsa moral bulan Kanarya hem Devler Ligi'nde ilerlemek hem de geleceğe "beyaz sayfa" açmak için mutlaka kazanmak zorunda....
Süper Lig'de tarihinin en kötü performanslarından birini sergileyen, 6. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ise grubunda 1 puanla sonuncu sırada bulunan Fenerbahçe, bu gece lider Arsenal karşısında bir anlamda kurtuluş mücadelesi verecek. Sarı-lacivertliler, hem Devler Ligi'nde iddialı konuma gelmek hem de geleceğe beyaz bir sayfa açmak için güçlü rakibini
yenmek zorunda. Yenilgi ise kaos ortamını daha da alevlendirecek.
Olmak-olmamak maçı
Maçın sonucu, yönetimin "Arsenal maçından sonra bazı açıklamalarımız olacak" yönündeki deklerasyonunun ana fikrini oluşturacak. Yönetim, alınacak sonuca göre ya takıma ve teknik direktöre "güvenoyu" verecek ya da operasyona soyunacak. Yenilgi halinde Aragones'in görevine son verilmesi bile gündemde. İşte böyle bir atmosferde olmakolmamak maçına çıkacak Fenerbahçe.
D. Kiev-Porto aynı saatte
Kadıköy'de 15 maçtır kaybetmeyen F.Bahçe, bu seride 11 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Kanarya, Aragones ile Avrupa'da 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Fener'in Devler Ligi'ndeki karnesi ise 11 galibiyet, 20 yenilgi, 5 beraberlik. Fenerbahçe, İngilizlere karşı tarihinde 4 galibiyet, 7 yenilgi, 2 beraberlik elde etti. Grubun diğer maçında aynı saatte Porto-Dinamo Kiev karşı karşıya gelecek.
F.Bahçe
Volkan Ali (Gökhan) Edu Lugano Carlos Selçuk Alex Kazım Uğur Semih Güiza T.D.: Aragones
Arsenal
Almunia Song Bıllong Diaby Silvestre Clichy Denilson Eboue Fabregas Nasrı Van Persie Adebayor T.D.: A. Wenger
Stat: Saracoğlu
Saat: 21:45
Yayın: Star
Hakem: P.fröjdfeldt İsveç

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER