Spor
  • 31.8.2011 01:40

İŞTE GALATASARAY'DA ARDA'NIN YERİNE İKİ ADAY

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın öncelikli iki hedefi Chelsea'li Benayoun ve Olympiyakos'lu Riera. Bu iki isimden Yunan ekibinde forma giyen Riera'nın transferinde başkan Ünal Aysal'ın Olympiakos başkanıyla olan yakın ilişkisi süreci hızlandırıyor.

Galatasaray, hem kadrosuna katmak istediği yıldızlardan haber hem de belirli ülkelerdeki transfer sürelerinin de dolmasını bekliyor.

Listenin başında bulunan isimlerden Yossi Benayoun için Liverpool devreye girmiş, ancak Chelsea'nin İsrailli futbolcu için yüksek bir bedel ve takas talep etmesi Merseyside ekibinin saf dışı kalmasına yol açmıştı. Benayoun için Lille ile rakip olan Galatasaray transfer döneminin son anına kadar Fransız kulübünün Benayun imza attırmaması halinde bu yarışta tek kalacak.

Son günlerde gündeme gelen bir başka isim de yine eski bir Liverpoollu olan Albert Riera. Olympiakos'ta forma giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu da sarı-kırmızılıların kıskacında. Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis ile yakın dostluğu olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu bağı kullanarak ekonomik krizde olan Yunan ekibinden İspanyol futbolcuyu transfer edebilir.

Teknik direktör Fatih Terim de transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Transfer komitesinin bayramda da çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden tecrübeli teknik adam, transfer dönemi bitmeden takımda ihtayaç duyulan mevkiileri dolduracaklarını kaydetti.

Benayoun an meselesi!..
Galatasaray, Chelsea'de forma giyen Benayoun transferinde mutlu sona yakın... İngiliz devi ve oyuncunun kendisiyle hemen hemen her konuda anlaşan Aslan bayram sonrası İsrailli yıldızla sözleşme imzalaması bekleniyor. Öte yandan sarı kırmızılılar Olympiakos'un İspanyol yıldızı Rierra için de girişimlerini hızlandırdı.

NTV/LİG TV

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER