Spor
  • 6.1.2015 22:36

İşte Galatasaray'dan yollanacak isimler

Galatasaray'da gidecekler belli....Galatasaray, Furkan Özçal'ı sezon sonuna kadar Karabükspor'a kiraladı. Hamza Hamzaoğlu, ayrılacak diğer isimleri de açıkladı.1990 doğumlu Furkan, bir buçuk yıl önce Galatasaray'a transfer olmuştu.

Galatasaray, Furkan Özçal'ın ligin ikinci yarısı için 450 bin euro geçici transfer ücreti karşılığında Kardemir Karabükspor'a kiralandığını borsaya bildirdi.

Kardemir Karabükspor, 25 Mayıs'a kadar 800 bin euro ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna da sahip oldu.

1990 Almanya doğumlu Furkan 2012 yaz döneminde Galatasaray'a transfer olmuş, forma şansı bulamayınca 2013-2014 sezonunu kiralık olarak yine Karabük'te geçirmişti.

Lig TV'ye konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Veysel Sarı ile yollarımızı ayıracağız. Bu konuda Umut Gündoğan ve Gökhan Zan ile de konuştuk. Yekta Kurtuluş'a 'eğer teklifler varsa değerlendirebilirsin ama yoksa kadromuzda bizimle devam edebilirsin' dedik" ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan ile de yolları ayıracaklarını sözlerine ekledi.

2015 Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun Milli Takım kadrosunda yer alacak Aurelien Chedjou'nun yokluğu sonrası stoper arayışına girdiklerini vurgulayan Hamzaoğlu, Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok ile ilgili, "Uğur tabii ki listemizde var. Bir temas olmadı. Sözleşmesi devam ediyor. Listemizdeki oyuncuların önce kulüpleriyle konuşacağız. Kulüpleriyle anlaşırsak maliyetlerine göre değerlendireceğiz" dedi..

Lig TV
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:04

İLGİLİ HABERLER