Spor
  • 4.5.2004 02:06

İŞTE GALATASARAY'IN ANLAŞTIĞI 3 TÜRK FUTBOLCU

Devre arasında futbolculara haber gönderen Canaydın, ‘Böyle futbol G.Saray’a yakışmıyor. Bu takımda bir tane bile adam bırakmam’ diye uyardı.

G.SARAY’ın İstanbulspor karşısında oynadığı kötü futbol, başta teknik heyet olmak üzere tüm camiada tepkiyle karşılandı. Teknik Direktör Gheorghe Hagi, maç sonrası oyuncularına, ‘Hepiniz bitmişsiniz. Galatasaray forması giyen futbolcu böyle mücadele etmez. Yazıklar olsun’ diye bağırırken, Başkan Özhan Canaydın’ın da soyunma odasına sert bir mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Canaydın’ın, aracılarla ilettiği mesajda, ‘Gidin onlara söyleyin, böyle devam ederlerse hepsini satarım. Takımda bir tane bile adam bırakmam, sıfırdan takım kurarım. Böyle futbol Galatasaray’a yakışmaz. Akıllarını başlarına toplasınlar. Hiçbirine güvenim kalmadı.Yıldızından gencine kadar hepsi için aynı şeyi düşünüyorum.Ne benim, ne de taraftarımızın bu duruma tahammülü kalmadı’ dediği belirtildi.

Çağdaş tamam gibi

Galatasaray yönetiminin, Denizlispor’dan Çağdaş, Adanaspor’dan İbrahim ve Roda’dan Fatih Sonkaya’nın transferini bitirdiği ifade edildi. Üç futbolcuya da ön sözleşme imzalatan sarı kırmızılı yönetim, Gaziantepsporlu İbrahim Toraman ve Gençlerbirliğili Serkan Balcı’nın kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor.  

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:08

İLGİLİ HABERLER