Spor
  • 5.12.2018 00:04

İşte Galatasaray'ın anlaştığı 4 yıldız

4 isimle imzalar tamam... Aslan olmak için geliyorlar!

Galatasaray transferde gaza bastı, 4 futbolcuyla ön protokol imzalandı.Sarı kırmızılı takım sezonun ikinci yarısında tamamen değişecek... İşte o transfer gelişmesinin tüm detayları...

Bazı isimleri kastederek "Galatasaray formasının önemini anlamalılar" diyen Fatih Terim, stoper, ön libero ve forvet istedi. Yönetim yaptığı görüşmelerin ardından 4 isim ile el sıkıştı; ön protokoller de imzalandı.

İlk yarının son 3 haftasında oynanacak 3 maçtan 9 puan almak ve yarıştan kopmamak isteyen Galatasaray devre arasında ciddi bir değişim içine girecek. Teknik Direktör Fatih Terim transfer fitilini ateşledi.

UEFA'yla yapılan anlaşmayı zorlamayı bile göze alan Galatasaray, devre arasında 4 transfer birden yapacak... Hatta isimlerin bile belli olduğu konusunda çok ciddi iddialar var. Stoper, ön libero ve iki forvet ile anlaşıldığı, hatta ön protokollerin bile yapıldığı öğrenildi.

 

Galatasaray'ın Luis Muriel (500 bin euro), Bayo (3.5 milyon euro), Gregore (2 milyon euro) Cahill (bedelsiz) operasyonu için kasasından 6 milyon Euro'luk bir bedel çıkacağı konuşuluyor.

 

Bu 4 isim için ödenecek rakam, Feghouli ve Maicon'un satışından kazanılacak rakamla karşılanacak. Anlaşma sağlanan isimlerin forvetler; Luis Muriel (Sevilla) ve Issouf Bayo (Dunajska), ön libero Gregore (Bahia) ve stoper Gary Cahill (Chelsea) olduğu konusunda ise ciddi iddialar var. Golcü Muriel'in kiralık, Gregore ve Bayo'nun bonservsiyle alınacağı, Cahill'in ise bedelsiz gelerek 1.5 yıllık imza atacağı bildirildi. İşte sezonun ikinci yarısında sarı kırmızılı formayı giyecek olan o yıldızlar...

Luis Muriel

Bayo

Gregore

 

 

Güncellenme Tarihi : 5.12.2018 00:07

İLGİLİ HABERLER