Spor
  • 9.6.2004 00:36

İŞTE GALATASARAY'IN ANLAŞTIĞI YENİ YABANCILAR

Asbaşkan Turgay Kıran, Kallon, Gallardo, Van buyten ve Song ile yüzde seksen anlaştıklarını açıkladı. Aslan sonunda yeni yabancılarına karar verdi ve kamuoyunda uzun süredir adı geçen dört yabancı ile prensipte işi bitirdi. başkan Özhan Canaydın, transferlere resmiyet kazandırmak için perşembe günü Fransa'ya gidecek.

KALLON SONUNDA ALINDI

G.Saray asbaşkanı Turgay Kıran, yabancı transferinde sona yaklaştıklarını ve bu hafta imzaların atılacağını açıkladı. Kıran, İnterli Mohammed Kallon'un kiralanması için kulübüyle anlaşmaya varıldığını ve imzanın an meselesi olduğunu söylerken, Gallardo için de menaceri ile görüşülüp okey alındığını belirtti.

SONG'U FRESCO BİTİRDİ

Başkan Özhan Canaydın'ın Fransa'daki ortağı Haim Fresco'nun da Kamerurnlu Song ile her konuda anlaşmaya vardığını ve bu oyuncunun da perşembe günü imza atabileceği öğrenildi. Son'un bonservisi ile birlikte alınacağı açıklanırken, Van Buyten'in transferi de bitme aşamasına geldi.

CANAYDIN FRANSA YOLCUSU

Başkan Özhan Canaydın'ın görüşmeleri tamamlanan bu dört oyuncunun işini bitirmek için perşembe günü Fransa'ya gideceği açıklanırken, Djalminha'nın isi beklemeye alındığı belirtiliyor. G.Saray'ın bu dört isimle anlaşmasının ardından Petre, Bratu ve Batista'nın gönderilmeleri de kesinlik kazanacak.

Hakan Şükür bilmecesi

G.Saray yönetiminin transferin en sorunsuz ismi olmasını beklediğ Hakan Şükür ile görüşme yapılamadı. İkinci Başkan Ergun Gürsoy, milli oyuncunun istediği zaman gelip imza atabileceği söyledi

Milli takım kampının tamamlanması ile birlikte yeniden G.Saray'a imza atması beklenen Hakan Şükür ile dün yapılması gereken görüşme gerçekleşmedi. Fubolun patronu Ergun Gürsoy, Hakan'ın camianın evladı olduğunu ve istediği zaman gelip imzayı atacağını söylerken, kendisine geçen yıldan daha az para vereceklerini ifade etti.

Hakan Şükür ise geçtiğimiz yılın üzerinde bir rakam istiyor. Yönetimle henüz görüşmeyen Hakan'ın, G.Kore'den gelen teklifler nedeniyle fedakarlık yapmaya yanaşmayacağı da söyleniyor. Bu arada Hakan'ın Beşiktaş ile anlaştığı iddiaları da dolaşırken, milli oyuncu Türkiye'de sadece G.Saray'da oynayacağını açıkladı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:21

İLGİLİ HABERLER