Spor
  • 30.7.2019 09:42

İşte Galatasaray'ın Falcao ile yaptığı anlaşmanın ayrıntıları

Galatasaray transfer haberleri: Falcao ile anlaşma tamam! İşte ödenecek ücret...

Galatasaray, Falcao transferinde mutlu sona yaklaştı! Türkiye, İtalya ve Fransa'dan hemen hemen aynı anda gelen bilgilere göre sarı kırmızılı takım, Kolombiyalı golcü ile anlaşmaya vardı. Falcao'nun transferindeki gelişmeler arasında ödenecek ücret de belli oldu. İşte Galatasaray-Falcao haberlerinin detayları...

Galatasaray'ın transferi için yoğun çaba sarf ettiği Falcao için İtalya ve Fransa'dan dikkat çeken iddialar geldi.Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Aslan, bu arenada başarı sağlayacak bir kadro yapılanması için kolları sıvamıştı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de yaptığı açıklamasında Radamel Falcao ile ilgilendiklerini doğrulamıştı.İtalyan basınından haberlere göre, Radamel Falcao 3 yıllığına Galatasaray ile anlaştı.Buna göre sarı-kırmızılılar 3 yıl için Kolombiyalı golcüye toplam 15 milyon euro ödeyecek.

Geçtiğimiz günlerde Monaco'ya transferi sağlık kontrolünde sorun çıktığı için iptal olan Andre Silva'nın da yeniden Fransız ekibiyle temasa geçeceğini duyurdu.Monaco, Andre Silva'yı kadrosuna kattığını açıkladıktan sonra Falcao'nun gidişine onay verecek.Galatasaray yönetimi özellikle formalarda patlama yaşatacağını düşündüğü Falcaotransferinden büyük bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Yahoo Sport France'ın haberine göre ise Galatasaray'la görüşmelere devam eden Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, sarı kırmızılılardan 3 yıllık sözleşme istedi.Mendes'in ayrıca Falcao'ya Kolombiya kulübü Millionarios'tan teklif gelmesi halinde de "sözleşme fesih" maddesi koyulmasını talep etti.

Falcao'nun futbolu ülkesindeki Millionarios kulübünde bırakmak istediği biliniyor ancak yıldız oyuncu en az 1 sene daha Avrupa'da kalmak istiyor.

Güncellenme Tarihi : 30.7.2019 09:49

İLGİLİ HABERLER