Spor
  • 22.5.2020 13:09

İşte Galatasaray'ın Falcao sonrası süper golcü listesi

Galatasaray'ın planı hazır! Falcao sonrası...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Corona virüsü dolayısıyla ekonomik anlamda zorluklar yaşayan takımlar, maliyetli futbolcularından indirim istedi. Galatasaray'da Falcao da bunlardan biri. Kolombiyalı yıldız ile maaş konusunda anlaşmaya varılamazsa yollar ayrılabilir. Böyle bir durumda Aslan'ın listesi kabarık.

Corona virüsü nedeniyle liglere verilen arada Süper Lig ekipleri kadro güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray'ın planı hazır! Falcao sonrası...
Bu sezon şampiyonluk kupasına göz koymuş olan Galatasaray'da tek hedef kupaya uzanarak taraftarlarını mutlu etmek.
Bunun yanında gelecek yıl da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmayı hedefleyen Aslan'ın öncelikli hedeflerinden biriyse golcü transferi...
12 Haziran'da başlayacak lige hazırlanan Galatasaray, diğer taraftan da transfer çalışmalarına hız vermiş durumda.
Adımlarını erken atan yönetim, öncelikle yerli isimler üzerinden görüşmelere başladı.Ancak son 1 haftalık periyotta yabancı piyasası da hareketlendi. Özellikle sezon sonu Florin Andone gideceği için forvet konusunda pek çok isim gündemde. Al Duhail forması giyen Mario Mandzukic bunlardan ilki.Menajerler tarafından önerilen 33 yaşındaki Hırvat yıldızın durumu, biraz da Falcao'ya bağlı. Çünkü maliyeti yüksek.

Radardaki diğer oyuncu Mario Balotelli. Football Italia'ya göre Galatasaray ve Vasco da Gama kulüpleri, İtalyan golcünün menajeri Mino Raiola ile görüşme halinde.
29 yaşındaki futbolcu, kesin olarak Serie A ekibi Brescia'dan ayrılacak.
PİVOT FORVET TETTEH!
Ve Benjamin Tetteh... 1 senedir Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Tetteh konusunda Sparta Prag'ın inadı kırıldı.
Çek basınına göre corona virüsü sonrası küçülme kararı alan Prag ekibi, Tetteh'i uygun bir bedele satmaya sıcak bakıyor.
22 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Tetteh, tam bir pivot santrfor......
HULK'TAN ÜZEN AÇIKLAMA!
Galatasaray'ın gündemindeki golcülerden bir diğeri ise 33 yaşındaki yıldız oyuncu Hulk'tu...
Sarı-kırmızılılar önceki sezonlarda da Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak istemiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Bu sezon da golcü isimle temas kuran Galatasaray'a kötü haber geldi.

Sarı-kırmızılılar Çin Ligi ekiplerinden Shanghai SIPG'de forma giyen oyuncu ile temasa geçmiş ancak Hulk yaptığı açıklama ile söylentilere son noktayı koymuştu.
Sambacı yıldız açıklamasında "Şu anda takımımla sözleşmem var ve burada olmaktan mutluyum. Her sezon şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Bu sezon da hedefimiz şampiyonluk. Futbola tekrar başlayıp, takımımla şampiyonluk yaşamak istiyorum." ifadelerine yer vermişti.

Güncellenme Tarihi : 22.5.2020 13:21

İLGİLİ HABERLER