Spor
  • 4.10.2008 02:30

İŞTE GALATASARAY'IN KUPA RAKİPLERİ...

G.Saray geçen sezon olduğu gibi UEFA’da yine gruplara kalmayı başardı ancak Aslan'ın işi kolay değil. UEFA’daki rakiplerin Devler Ligi'ne katılanlardan aşağı kalır tarafı yok.UEFA Kupası'nda G.Saray'ı 7 Ekim Salı günü çekilecek kurada güçlü rakipler bekliyor.
Geçen sezon da UEFA'da gruplara kalmayı başaran Aslan, Bordeaux, Panionios, A.Wien ve Helsingborg gibi zayıf rakiplerle eşleşmişti. Bu sezon ise Avrupa'nın 2 numaralı kupası olan UEFA'nın, 1 numaralı kupa Şampiyonlar Ligi'nden bir farkı yok gibi. Geçen sene gruplardan şansıyla çıkan Aslan'ın bu sezon ilerlemesi için fazlasına ihtiyacı var.
FELAKET SENARYOLARI
Aslan lakaplı G.Saray'ı kurada aslan gibi rakipler bekliyor. Sarı- Kırmızılılar kendi kendilerine gruplar oluştururken felaket senaryolarını da düşünüyorlar. Örneğin 3. torbada yer alan G.Saray, Milan, Deportivo, Portsmouth, Wolfsburg gibi İtalyan, İspanyol, İngiliz ve Almanya'nın güçlü temsilcilerinden oluşan bir gruba düşebilir. Camia bu yüzden Bursa maçı kadar UEFA kuralarını da aklından çıkarmıyor.
1.TORBA
Milan (İtalya) Sevilla (İspanya) Valencia (İspanya) Benfica (Portekiz) Schalke 04 (Almanya) CSKA Moskova (Rusya) Tottenham (İngiltere) Hamburg (Almanya)
2. TORBA
Stuttgart (Almanya) Ajax (Hollanda) Olympiakos (Yunanistan) Deportivo (İspanya) Club Brugge (Belçika) Sp.Moskova (Rusya) PSG (Fransa) Heerenveen (Hollanda)
3. TORBA
Rosenborg (Norveç) Udinese (İtalya) Feyenoord (Hollanda) S.Braga (Portekiz) Slavya Prag (Çek Cum.) M.City (İngiltere) G.SARAY (Türkiye) Sampdoria (İtalya)
4.TORBA
Hertha Berlin (Almanya) Partizan (Sırbistan) Nancy (Fransa) Portsmouth (İngiltere) Aston Villa (İngiltere) R.Santander (İspanya) FC Kopenhag (Danimarka) D.Zagreb (Hırvatistan)
5. TORBA
Saint Etienne (Fransa) Wolfsburg (Almanya) Standart Liege (Belçika) Twente (Hollanda) Nijmegen (Hollanda) M.Kharkiv (Ukrayna) L.Poznan (Polonya) MSK Zilina (Slovakya)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER