Spor
  • 21.10.2008 08:35

İŞTE GALATASARAY'IN ZAFERİNİN SIRRI!..

Cevat Güler-Nezihi Boloğlu-Burak Dilmen üçlüsünün Skibbe’ye sürekli destek verip futbolcularla maç içinde konuşmaları, karşılaşma öncesi ve sonrası futbolcuların Alman çalıştırıcıya sahip çıkması ’iç huzur’ geldi yorumlarına neden oldu.
GALATASARAY’da başkan Adnan Polat ve futbol komitesi tarafından zaferin adı konuldu: "Kulübenin agresifliği, başarı hırsı ve kenetlenme"...
Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde antrenör değişikliğine giden G.Saray’da Trabzonspor maçındaki tablo, idarecileri memnun etti. Ancak, yöneticileri en mutlu kılan nokta ise teknik heyetin maç içinde gösterdiği agresiflik, başarı hırsı ve G.Saraylı futbolcuların teknik direktör Skibbe’ye sımsıkı sarılmaları oldu.
Bugüne kadar Ümit Davala ve Edwin Boemkamp’ı en çok donuk kaldıkları, Skibbe’yi yalnız bırakarak, pasif oldukları için eleştiren idarecilerden yeni G.Saray teknik ekibi, daha ilk 90 dakikasında ’tam’ not aldı.
Destek verdiler
Skibbe’nin geçen 6 haftanın aksine Trabzon maçında yerinde duramaması, sürekli oyuna direktifleri ile müdahale etmesi, Burak Dilmen ve Nezihi Boloğlu’nun ise Alman çalıştırıcıya destek verip futbolcularla maç içinde konuşması, "Doğru bir karar aldık" görüşünün ön plana çıkmasına neden oldu. Özellikle Dilmen’in göreve getirilmesinin ardından Skibbe önderliğinde G.Saray’ı geçtiğimiz yıl şampiyonluğa taşıyan Cevat Güler-Nezihi Boloğlu-Burak Dilmen üçlüsünün de artık teknik anlamda daha çok ön plana çıkacak olması da idarecileri rahatlattı. Futbolcuların teknik direktör Michael Skibbe’ye sahip çıkması da G.Saray’da "iç huzuru" getiren konu oldu.
Duygulu anlar yaşadı
G.Saray ’ın soyunma odasında futbolcuların marşlar eşliğinde galibiyeti kutladığı ve idareciler Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ’ın önce Michael Skibbe ardından yardımcıları Burak Dilmen, Cevat Güler ve Nezihi Boloğlu’nu galibiyetten ötürü tebrik ettiği dile getirildi.
Karşılaşma bitimi en duygulu ismin ise teknik direktör Skibbe’nin olduğu ve oyuncuları tek tek tebrik ettiği ifade edildi.
Yedek Karan bile Skibbe’ye sarıldı
KARŞILAŞMA içinde Arda Turan’ın gol sevincini yaşamak adına teknik direktör Michael Skibbe’ye sarılması, Çek yıldız Baros ile yedek kalan Ümit Karan’ın 90 dakika bitiminde hemen Alman teknik adamın yanına giderek, "Senin için kazandık" sözleri ve genç çalıştırıcı ile kucaklaşması futbol şubesinin yeni makyajlı teknik heyete ’tam not’ vermesini sağladı. Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezihi Boloğlu’nun futbolcular tarafından sevilmesi, kısa süre içinde G.Saray takımıdaki kenetlenmenin de daha ilk maçtan görülmesini sağladı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER