Spor
  • 6.8.2009 02:55

İŞTE G.SARAY'IN ANAHTARI İKİ İSİM!..

Önemli olanın kadro kalitesi olduğunu belirten Galatasaray'ın hocası Rijkaard, kafasındaki asıl taktiği farklı şekillerde uygulayacağını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, bu akşam oynanacak olan Maccabi Netanya maçı öncesinde dün bir basın toplantısı düzenledi ve ilk maçtaki 4-1'lik galibiyetin ardından bu akşam yedek oyunculara şans vereceğini belirtti. İşte Hollandalı teknik adamın açıklamaları: "Elano gelmeden önce Manchester City ile antrenmana çıkmış. Özel bir program dahilinde çalışıyor, zamana ihtiyacı var."

ELANO VE ARDA ANAHTAR
"Keita, Elano'nun biraz önünde. Çünkü uzun zamandır takımla birlikte çalışıyor. O yüzden kadroda olacak. Elano ve Arda bu takım için anahtar oyuncular. Tabi bir takımda ne kadar kaliteli oyuncu olursa, takım ve teknik direktör için iyidir. Benim görevim de bu tip oyuncuların arasından bazılarını seçip oynatmak." "Nonda bizim futbolcumuz, bizimle beraber antrenman yapıyor ve yarinki maçta kadroda olacak. Kadroda olduğu için yarinki maçta ilk 11'de oynaması ya da sonradan oyuna girmesi sürpriz olmaz."

DEĞİŞİKLİK SÜRPRİZ OLMAZ
"Sistemimize baktığımız zaman bugüne kadar tek ve çift ön liberolu da oynadık. Yani buradan çıkartacağımız sonuç demek ki oyuncularımız bu kaliteye sahip. 4-3-3 oynamamız ya da taktiğin değişmesi onlar için sürpriz olmayacaktır'' "Avrupa'da başarılı oluruz, tura gideriz, şuna yaparız' gibi değerlendirmelerde bulunmam. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz." "TFF Süper Kupa finalini seyrettim. Ama Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi değerlendirmek benim için yersiz olur. Çünkü benim için önemli olan kendi çalıştırdığım takım ve onun başarısı. Onun dışında Beşiktaş, Fenerbahçe ve diğer rakiplerimize saygım sonsuz.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER