Spor
  • 18.3.2011 00:38

İŞTE HAGİ'NİN DERBİ TAKTİĞİ!..

Hagi'nin geçtiğimiz hafta antrenmandan çıkardığı Milan Baros ile Ankaragücü maçıyla yeniden forma giyen Arda Turan'ı ilk onbirde düşündüğü belirtiliyor.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Kazım Kazım'la birlikte Stancu'yu da oynatmayı planlayan Rumen teknik adamın orta sahada Lorik Cana'ya ise stratejik bir görev vermeyi düşündüğü bildirildi. Fenerbahçe'nin Alex önderliğinde hızlı ve tehlikeli kontrataklar yapması Hagi'nin üzerinde çalıştığı en önemli konuların başında geliyor. Rumen teknik adam, hem Alex'in rahat top dağıtmasını hem de Niang'ın defansın arkasına topla sarkmasını önleyecek bir formül üzerinde duruyor. Hagi'nin planları arasında Alex de Souza'nan boş alan bırakılmaması ve oyunu istediği gibi yönlendirememesi geliyor.

Hagi, Alex'i Lorik Cana ile rahatsız edip istediği topları almasını engellemenin planlarını yapıyor. Niang'ı ise dönüşümlü olarak Lucas Neill ve Hakan Balta yakın oynayarak durduracak. Rumen teknik adamın, kalede bir değişiklik yapmayı düşünmediği ve Zapata'yı ilk onbirde oynatacağı belirtildi.

Hagi derbinin oyun planı üzerinde yoğunlaşırken, Galatasaray yönetimi de futbolculara ilgi göstermeye devam ediyor. Başkan Adnan Polat'ın takımla yakından ilgilendiği ve antrenmanları izlediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 19:58

İLGİLİ HABERLER