Yaşam
  • 13.6.2005 00:54

İŞTE HİDAYET TÜRKOĞLU'NUN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI!..

KEMAL ÇOLAK - UTKU ÖZTÜRK
İSTANBUL (İHA) - Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Orlando Magic'de forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Banu Ergür ile dünya evine girdi.


Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda gerçekleştirilen düğüne basın mensupları alınmadı. Düğün törenine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, iş adamı Hasan Arat ile iş, sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. Düğün töreni öncesi Hidayet Türkoğlu ile eşi Banu Ergür basın mensuplarına poz verdi. Çiftin nikahını Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge kıyarken, nikah şahitliklerini ise Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, iş adamı Hasan Arat ve milli basketbolcu Kerem Tunçeri yaptı.


Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, nikah töreni öncesi yaptığı açıklamada, büyük heyecan yaşadığını belirterek, "NBA'e giderken bile bu kadar heyecanlanmadım. Kalbimin yerinden çıkacağını düşündüm. Balayı için Fethiye'yi tercih edeceğiz. Düğünüm için ABD'den gelen oyuncu arkadaşlarıma da teşekkür ederim" dedi. Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, askerlik görevine 1 Temmuz'dan itibaren başlayacağını da sözlerine ekledi.
Bu arada, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun bir yakını tarafından düğün töreni için Konya'dan koliler içerisinde beyaz güvercinler gönderildi. Kolilerden çıkarılan güvercinler havaya bırakıldı. Güvercinlerin uçamadığı dikkat çekerken, bir güvercin de yere çakılarak telef oldu.


 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER