Spor
  • 7.5.2013 17:27

İşte İbrahim Yazıcı’nın son sözleri

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın vefatının ardından Bursasporlu futbolcular, sevenleri ve taraftarlar hastane önüne akın etti. Kulübün ikinci başkanı Recep Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, “Çok değerli başkanımız, ağabeyimiz, şampiyon başkanımız sayın İbrahim Yazıcı’yı kaybettik. Çok üzgünüz. Sizlerde bizlerle birlikte başında bir umut bekledik. Çünkü sürekli onurlu ve dik duran başkanımız vardı. Herhalde Türkiye’de ve dünyada görev başında vefat eden ilk başkandır. Göreve geldiğimizden beri bizlere çok hizmetler yaşattı. Başarının nasıl yakalanacağını anlattı. Bursaspor zirveye oynayan, şampiyon bir takım oldu. Türkiye onu şampiyon başkan olacak hatırlayacaktır. Yönetim kurulu olarak kendisinden çok şey öğrendik. Prensipleri ve hedefleri vardı. Bursa ve Bursaspor için de çok zor bir durum. Başımız sağ olsun” dedi.

HİKMET KARAMAN: “TÜRK FUTBOLU BÜYÜK BİR DEĞERİ KAYBETTİ”
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, yaptığı açıklamada, “Bir insan öldükten sonra çok şey söyleniyor. Ordu deplasmanında başkanım ‘Benim ne adam olduğum öldükten sonra anlaşılacak’ demişti. Önemli olan yaşarken değerli bilmek. Biz başkanımız ile ilgili çok önemli şeyler konuşuyoruz, büyük adam diyoruz. O da bize ‘güle güle’ dedi gitti. Sadece Bursa değil, Türk futbolu büyük bir değeri kaybetti. Türk futbolunun başı sağolsun. Allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu.
Kaptan Ömer Erdoğan da, “3 gündür hepimiz çok dua ettik. Allah inşallah ailesine sabır verir” diye konuştu.
Bursaspor’un eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam da, beraber çalıştıkları dönemde güzel anıları olduğunu ifade ederek, “Türk futbolunun, Bursa şehrinin, Bursaspor camiasının başı sağolsun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. İbrahim Yazıcı büyük adamdı. Onun büyüklüğü Bursaspor’u Türk futbolunun 5. büyüğü yaptı. Beraber çalıştığımız 4 sezon içerisinde güzel günler yaşadık. Altın harflerle yazılacak başarılara imza attık. Futbolcu kardeşlerimizin de bundan sonraki dönemde İbrahim Yazıcı’yı yattığı yerde daha da rahatlatacak mücadeleyi ortaya koymaları gerekiyor. Yazıcı ile 4 sene geçirdim ve onu yaşadım. Üzüntümüz çok büyük. Mekanı inşallah cennet olsun” diye konuştu.
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER