Medya
  • 31.3.2009 12:17

İŞTE, İSMAİL GÜNEŞ'İN ARDINDAN İHA'YA GELEN MESAJLAR

Korkunç kaza sonrası sonrası İHA'ya gönderdikleri mesajlarla acımızı paylaşan tüm okurlarımıza teşekkür eder kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet dileriz...

Nermin Görgülü:

Kendisine Allah’tan Rahmet sevenlerine ise başsağlığı dilerim. Allah hepinize sabır versin.

İsmini yazmayan bir okuyucu:

Kazanın ertesi günü, Habertürk izleyici servisini telefonla arayarak, kaza mahalline, kurtarıcı köpekler sevk edilsin istemiştim. Gerekirse, İsviçre'den yardım istenerek Sen Bernard köpeklerinden oluşan birkaç tim bölgeye sevk ettirilsin demiştim. Habertürk'ün bu taleplerimi, resmi makamlara ulaştırmasını istemiştim.
Ne yazık ki, kazanın ilk anında 5 kişinin öldüğü belli iken, canlı kalan ismail Güneş'i ölüme terk eden devletin hastalıklı yapısı, hala aklının başına devşirmemiştir. Helikopter ile araştırmak ne işe yarar?
O bölgede kaç ekip var? Kaç tanesinde kurtaran köpeği var? Bu köpekler kar altındaki insanlara ulaşabiliyorlar mı? Dünyada bu özelliğe sahip tek köpek cinsi Sen Bernard köpekleridir. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

Soner Bilmez

Üzüntünüzü paylaşıyoruz . Dualarımızı eksık etmiyoruz, acınızı en içten paylaşıyoruz.

Emir Er

Benim ilgim alakam olmadığı halde İsmail Güneş için bizde duacı olduk.

Olay TV Spor Servisi

Değerli meslektaşlarımız, Sivas muhabiriniz ( İsmail Güneş) in geçirmiş olduğu elim kaza nedeniyle derin üzüntümüzü iletir, kendisine Allah’tan rahmet sevenlerine ise baş sağlığı dilerim.

İsmini yazmayan bir okuyucu

Merhaba inanın İsmail Güneş icin çok üzülüyorum onu rüyamda bile gördüm.. Neden bulunamıyor niçin anlayamıyorum. Rüyamda bir su kenarında bekliyordu kurtarılmayı.. Bir şeyler yapın, arayın, ben yurt dışında olduğum için birşey yapamıyorum. Belki de onun yüreğini hissettiğim için çok üzülüyorum.. Belki de saçma gelecek ama onun için ufak bi rşey yazdım..

Fırtınaya teslim ettiler bedenini
Katran karası gecelere sardılar düşlerini
Oysa yaşamak istiyordun sen de her insan gibi
Umudun yüreğınde mutlulugun hayallerınde kaldı
Kayıp güneşsın sen
O karlı dağların kaybettiği
Sonsuzlugun içine hapsettiği
Kayıp bir güneşsin.
Gözleri masumca gülümseyen
Yetim göz yaşlarını kimselere hissettirmeyen.

İsmini yazmayan bir okuyucu

Bu olayın arkasında bence ihmalkarsızlık var. Böyle bir şey olamaz. Lütfen sonuna kadar bu kötü olayı bırakmayın. Büyüklerimiz görevini eksik yaptı ve 6 insanın ölümüne mal oldu çok ama çok üzülüyorum. Hatta gözlerim doluyor bu cümleleri yazarken.


İsmini yazmayan bir okuyucu

Arkadaşınızı kaybetmenizin acısını yürekten paylaşıyorum. Kendisine Allah''tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sizlere baş sağlığı diliyorum. Saygılarımla.

Abdurrahman Cengiz

İHA ailesine başsağlığı dileklerimle... Ailesine ve tüm sevenlerine, Başımız sağolsun

Habib Erdoğan

Aramızdan ebediyete intikal eden hiç görmemiş olsak da elim kazada sesini duyuran içimizi sızlatan Sevgili İsmail kardeşimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, siz degerli dostlarına; ailesine tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum.. Mekanı cennet olsun...

Şener Kılıç

Değerli meslektaşım İsmail Güneş'i elim bir kazada kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Şahsınızda, tüm İHA çalışanlarına ve ailesine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

Dilek Ersoy

İçimiz yandı. Onlar oorda yavaş yavaş donarken bizim içimizde bir ateş...Hiçbir şey söndürmüyor. En son ana kadar ümidimiz vardı, ancak köylülerden gelen haberlerden sonra yıkıldık. Son anına kader habercilik yapmış memleketimizn evladı, hemşehrimiz herşeyden önce insan olan yiğit gazetecimize Allah’tan rahmet sizlere ve bizlere de başsağlığı diliyorum.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:38

İLGİLİ HABERLER