Sağlık
  • 30.9.2008 05:30

İŞTE KADINLARIN DUYMAK İSTEDİĞİ O 4 ŞEY!..

Uzmanlardan erkeklerin işini kolaylaştıracak bir çalışma.

İşiniz
Çok özel bir göreviniz olmadıkça, işinizle ilgili konuşmalar hakkında rahat olabilirsiniz. Ona işinizde geçirdiğiniz en iyi günü ve sebebini, kariyer hedefinizle ilgili planlarınızı anlatabilirsiniz. Erkekler kendilerini yaşadıkları ve yaptıkları olarak tanımlar. Kadınların kişisel yönlerini, derin düşüncelerini görmelerine izin vermezler.
Niçin birliktesiniz?
Eşinizle ya da nişanlınızla birlikte olmanızın nedenlerini daha önce açıklamış olabilirsiniz ancak kadınlar ufak ama özel şeyler duymak ister. O sizin gözünüzde gerçekten önemli olduğunu görmek ve gerçek değerinin ne olduğunu bilmek isteyecektir. Onun sizin için ne kadar değerli olduğunu anlamasını sağlayan ufak övgülerde bulunun.
Gelecek
Kendi işinizi kurmak yoksa kırsalda mı yaşamak istiyorsunuz? 5 yıllık kalkınma planı yapmayabilirsiniz ancak yolun neresinde olduğunuzu ve nereye gideceğinizi düşünmeniz gerek. Kadınlar, sevdikleri insanın kendileriyle bir gelecek paylaşma hayali kurup kurmadıklarını merak eder. Gelecekle ilgili konuşmanızı bekleyerek, günlük yaşayan biri mi yoksa ne yaptığını bilen biri mi olduğunuzu öğrenmek ister.
Çocukluğunuz
Bisiklete binmeyi nasıl öğrendiğinizi hatırlıyor musunuz? Başkalarına anlatmak istemeyecek kadar küçük düşürücü bir anı olduğunu düşünebilirsiniz. Ama kadınlar kendi çocuklukları hakkında ayrıntılı düşünürler, çocuk bakımı ve yetiştirme konusunda konuşurken sizin çocukluğunuzla ilgili bir şeyler bilirlerse bütünü daha rahat algılarlar. Onunla bazı ufak tefek tatil ya da izcilik hikayelerinizi paylaşmak, oyuncak araba biriktirme tutkunuzu anlatmak pek çok kadın için yeterlidir. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER