Yaşam
  • 12.4.2004 00:18

İŞTE KURTLAR VADİSİ'NİN ÇAKIR'I İÇİN VERİLEN VEFAT İLANI

İSMAİL GÜNEŞ
SİVAS - Özel bir televizyonda yayınlanan 'Kurtlar Vadisi' isimli dizide Oktay Kaynarca'nın oynadığı 'Süleyman Çakır' karakterinin ölümü üzerine bir grup genç, Sivas'ta günlük çıkan yerel bir gazeteye taziye ilanı verdi.


Sivas'ta günlük olarak çıkan Bizim Sivas Gazetesi'ne verilen taziyede "Konsey üyelerinden Laz Ziya'nın damadı, Nesrin hanımın eşi, Meral hanımın eniştesi, Polat Alemdar'ın can dostu ve ortağı, Memati, Erhan ve Abdülhey'in ağabeyi, Seyfo Dayı'nın manevi yeğeni; insanlık düşmanı, uyuşturucu satıcılarının ve kalleşlerin baş düşmanı, alemin dürüstlük abidesi Kurtlar Vadisi'nin delikanlısı İstanbul Sefiri değerli kardeşimiz Süleyman Çakır'ın vefatını derin bir üzüntüyle Perşembe gecesi tüm Türkiye ile birlikte izledik. Ülkemizde nadir bulunan böyle bir karakterin kaybından dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Acımız büyük. Merhuma Allah'tan rahmet, eş, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Sivaslı sevenleri adına A.A." denildi.


A.A., ilanda dizinin yapımcısı Osman Sınav'ı eleştirerek, "Bu ölümde parmağı olan Testere Necmi'nin tüm yandaşları Polat tarafından cezalandırılmış olup, değerli Osman Sınav'ı da bu ölümdeki payından dolayı kınıyoruz ve yaptığı yanlıştan bir an önce dönerek, bu bölümün bir rüya olduğunu ve Çakır kardeşimizin tekrar hayata döndürülmesini istiyoruz" talebinde bulundu.
Diğer taraftan gazete yetkilileri, birkaç gencin gazeteye gelerek ilan verdiklerini, kendilerinin de ilanı gazetenin spor sayfasında yayınladıklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:00

İLGİLİ HABERLER