Spor
  • 13.7.2009 00:25

İŞTE LİNCOLN'ÜN PAZARLIKLARA BAŞLADIĞI TAKIM!..

G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın 'Bir daha gelme' dediği Brezilyalı futbolcu Lincoln muhtemel takımıyla pazarlıklara başladı.


Büyük umutlarla geldiği Galatasaray'da son iki sezondur disiplin dışı davranışları ile yönetimin sabrını taşıran Lincoln, Almanya 1. lig ekibi Schalke 04'e dönüş işareti veriyor.

Eski takımı Schalke'nin golcüsü Kevin Kuranyi ile menajerleri aynı olan Lincoln'ün Almanya'da bu futbolcu ile gezip tozması da Brezilyalının geri dönüş sinyali olarak algılanıyor.

Kulübün ana sponsoru Rus Gazprom firmasının para musluklarını açması ile 60 milyon Euro transfer bütçesi oluşturan Schalke 04, Linclon'ün mümkün olduğu kadar az maliyetle kazanmaya çalışıyor.

Öte yandan Schalke 04'ün önümüzdeki sezon oluşacak kadrosunun analizini yapan Alman spor dergileri, mavi beyazlıların orta sahadaki problemini çözebilecek isim olarak Linclon'ü işaret ediyor. Kulüp yapısını tanıması ve Alman lig tecrübesi nedeniyle Linclon'ün Schalke için ideal isim olduğu yazılıyor.

Bu arada Lincoln ve Kuranyi yanında Schalkeli futbolcular Jeramine Jones ve Marcello Bordon'un da menajerliğini Rogon firması yapıyor. Almanya'nın en güçlü menajerlik şirketlerinden olan Rogon'un başında bulunan Wolfgang Fahrian'ın Schalke 04 kulübü ile ilişkileri de üst düzeyde. Bütün bunlar alt alta değerlendirildiğinde Galatasaray ile bağlarını koparan Brezilyalı Lincoln'ün Schalke 04'e geri dönmesi yakın görünüyor. (CİHAN)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:17

İLGİLİ HABERLER