Asayiş
  • 23.9.2016 14:24

İşte Metrobüsteki saldırı anı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, sabah saatlerinde yaşanan ve 11 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına sebebiyet verdiği iddia edilen şemsiyeli saldırgan gözaltına alındı. Metrobüs kameraları olayı saniye saniye kaydetti.

E-5 otoyolu Acıbadem mevkiinde meydana gelen kazada bir kişinin metrobüs şoförüne şemsiyeyle saldırması sonrası metrobüs yoldan çıkarak, altı aracı altına almıştı. Acıbadem'de metrobüs kazasına neden şemsiyeli saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.Metrobüsün güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlarda, yolculardan birinin sürücüye şemsiyle ile vurduğu görülüyor. Karşılık vermeye çalışan şoför ayağa kalkınca direksiyon hakimiyetini kaybedip yere düşüyor. Kontrolsüz kalan metrobüs de karşı şeride geçiyor ve çarpışma gerçekleşiyor.

 

Kazada 11 kişi yaralanırken, şemsiyeyle şoföre saldıran kişinin gözaltına alınma anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüde iki polis memur şahsı kollarından ve ensesinden tutarak gözaltına alıyor.

Metrobüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı!

ŞOFÖR TEDAVİ ALTINDA

Bu arada şemsiyeli saldırıya uğradığı için direksiyon hakimiyetini kaybeden metrobüsün sürücüsü Recai Türkoğlu Haydarpaşa Numune hastanesinde tedavi görüyor.Türkoğlu’nun ayakta tedavi gördüğü, sağlık durumunun iyi olduğu ve önümüzdeki saatlerde taburcu edileceği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 23.9.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER