Yaşam
  • 23.1.2014 00:15

İşte Nejat İşler'in hastane öncesi son fotoğrafları

Ünlü oyuncu Nejat İşler’in, Muğla’nın Bodrum İlçesinde hastaneye yatmadan kısa bir süre önce katıldığı Gümüşlükspor maçındaki görüntüleri ortaya çıktı. 

Sağlık durumu kritik olan ünlü oyuncuyu hastanede yattığı süre boyunca sanatçı dostları ve hayranları yalnız bırakmadı. İşler’in İstanbul’a sevk edilmesinin ardından Gümüşlük beldesindeki dostları hastane önünden ayrılarak evini ziyaret etti. İşler’in yaşadığı beldede sakinlik devam ediyor. İşler'in esnaf arkadaşları ise müjdeli haberi bekliyor. İşler’in sağlığına kavuşup aralarına dönmesini beklediklerini ifade eden arkadaşları, ünlü oyuncu için dua ediyor.

KOYU BİR GÜMÜŞLÜKSPOR TARAFTARI

Gümüşlükspor maçlarının hiçbirini kaçırmayan Nejat İşler, hastaneye yatmadan bir süre önce amatör ligde oynayan takımın maçını izlemek için stada gitti. Maç öncesi çekilen görüntülerde İşler’in oldukça mutlu olduğu ve futbolculara moral verdiği gözlendi. Maç sonrası futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren oyuncunun, hastaneye yatmadan birkaç gün önce bir hayranı ile çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı. İşler’in son fotoğrafında oldukça zayıfladığı ve bitkin olduğu dikkatlerden kaçmadı.
Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Nejat İşler’i kardeşi gibi sevdiğini belirterek şunları söyledi: “Nejat'ın Gümüşlük turizmine de çok katkısı olmuştur. Kendisini çok seviyoruz. Kişilik olarak da iyi bir insandır. İnsanlara yardım etmek için ne gerekiyorsa yapıyordu. Yoksulların, garibanların ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanındaydı. Kendisine geçmiş olsun diyorum ve acil şifa diliyorum. İnşallah tekrar aramıza dönecek. Kendisi Gümüşlük sevdalısı ama biz onu daha çok seviyoruz. Buraya döneceği günü dört gözle bekliyoruz.”
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:17

İLGİLİ HABERLER