Gündem
  • 1.9.2008 03:27

İŞTE NİLÜFER KAYAHAN KAVGASININ ASIL NEDENİ!..

Kayahan ile Nilüfer arasındaki beste savaşının asıl nedeni ortaya çıktı. Ünlü sanatçı, Nilüfer’in "Bestelerine indirim yap. Giysilerime, saçıma çok masraf gidiyor" dedikten sonra mahkemelik olduklarını söyledi...
Kayahan önceki gün Kıbrıs'ta hayranlarıyla buluştu. Nilüfer'in Arena'da verdiği konserde kendisinden Kayahan şarkıları isteyen hayranlarına "Sizi buraya Kayahan mı gönderdi?" diye sorması konusunda konuşan Kayahan "Nilüfer ayıp etmiş, ben ona dostum diyorum o bana ne diyor, hiç yakışmamış" diyerek sitem etti.
Kendisine devamlı Nilüfer'i soran gazetecilere "Nilüfer ile ilgilenmiyorum bana onu sormayın" diye kızan sanatçı, ısrar üzerine şaşırtıcı açıklamalar yaptı. İşte Kayahan'ın açıklamaları: "Aramızdaki tartışmayı Nilüfer başlattı. Bir gün arayıp 'Terzim, kuaförüm çok para alıyor lütfen sana ödediğim beste paralarında indirim yapalım' dedi. Terzileri, kuaförleri küçümsemiyorum ama burada benim bestelerim söz konusu. Ben de onu mahkemeye verdim. Konu bundan ibaret. Ondan istediğim yüzde 10 komisyonu Mehmetçik Vakfı'na bağışladım."
"ELBİSE YERİNE ŞARKI DEĞİŞTİRSİN"
Kayahan kızgınlığını şöyle sürdürdü; "Geçenlerde yardımcım söyledi. Nilüfer bir konserinde 4 tane kıyafet değiştirmiş. Kıyafet değiştireceğine şarkılarını değiştirsin. Benim şarkılarım olmadan o bir hiç" diyen Kayahan, Nilüfer'i ancak “Şarkılarımın telif hakkını ödeyip bu kavgayı kendisinin başlattığını açıklarsa” affedecegini söyledi.(bugün)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:39

İLGİLİ HABERLER