Spor
  • 30.4.2007 00:29

İŞTE OLAYLI FENERBAHÇE - DENİZLİSPOR MAÇINDAN NOTLAR!..

Denizlisporlu futbolcu Erman Güraçar, geçen yıl olduğu gibi bu sezon da Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ederek, rakiplerinden puan aldıklarını söyledi.
      Erman, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada ligde kalmak için onurlarıyla mücadele verdiklerini kaydederek, şöyle konuştu:
      ''Onurumuzla mücadele ediyoruz. Geçen yıl olduğu gibi iyi mücadele ettik. İkinci yarıda tek kale oynadık diyebilirim. Benim fikrim, Fenerbahçe taraftarı ve futbolcuları hakemlerden çok şey bekliyor. Böyle bir yere varılacağını düşünmüyorum. Hata tabii ki olacak. Hepsini tek tek tartışırsak sonu gelmez. Sahada kendi işimizi yaparsak daha faydalı olur.'' Fenerbahçe karşısında Denizlispor'un 2. golünü atan Fatih Yiğen ise hafta boyunca yaptıkları çalışmalarla Fenerbahçe'yi çok iyi ezberlediklerini ifade ederek, ''Rakibimiz karşısında çok iyi mücadele ettik ve başardık'' dedi.
     
     NOTLAR
      -Denizlisporlu futbolcular maç sonunda takım otobüsüne otopark alanından geçerek giderken, bu bölümde geniş güvenlik önlemlerinin alındığı görüldü.
      -Maç sonunda küçük bir taraftar grubu, protokol tribünü önünde çekim yapan kameramanların üstüne yürüdü. Emniyet güçleri zamanında müdahale ederek, taraftarları basın mensuplarına yaklaştırmadı ve 1 taraftarı gözaltına aldı.
      -Maç sonunda Fenerbahçeli Tuncay, soyunma odalarına gitmek için tünele girerken, tribünlerden atılan yabancı bir madde nedeniyle taraftarlara tepki verdi.
      -Fenerbahçeli futbolcular, maç sonunda her hangi bir açıklama yapmadan takım otobüsüne bindi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER