İşte PKK'nın Ermenistan desteğinin perde arkası

••1 dk okuma
İşte PKK'nın Ermenistan desteğinin perde arkası

Hızlı Özet

“Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK’nın kadın yapılanmasının elebaşılarından Layika Gültekin, örgütün yayın organında itiraf gibi söylemlerde bulundu.”






Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticileri, teröristlerin Karabağ'da işgalci Ermenistan saflarında savaştığını itiraf etti. Güvenlik kaynakları, örgütün bununla Ermenistan'ın Irak'ın kuzeyinde kendilerine destek vermesini amaçladıklarını, eleman eksikliğini kadın ve gençleri öne sürerek kapatmak gibi kirli bir planı uygulamaya çalıştıklarını ifade etti.



Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK’nın kadın yapılanmasının elebaşılarından Layika Gültekin, örgütün yayın organında itiraf gibi söylemlerde bulundu.



"Karabağ’a kadar gidip Ermeni askerlerle beraber savaşıyoruz. Ermenistan halkının istediği her zaman yanlarında oluruz.” diyen Gültekin, teröristlerin Azerbaycan'a karşı savaştığını ifade etti.



Böylelikle PKK'lı teröristlerin Dağlık Karabağ'da imzalanan anlaşma öncesinde Ermenistan saflarında yer aldığı bir kez daha kanıtlanmış oldu.



Güvenlik kaynakları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yoğun operasyonları nedeniyle terör örgütünden kaçışların arttığını, örgütün içinde büyük çözülmelerin yaşandığını belirtti.



Katılımın iyice azaldığını, örgütün hareket serbestisini yitirdiğini ifade eden kaynaklar, terör örgütü PKK/KCK'nın Karabağ’da Ermenistan’ın yanında yer alarak Ermenistan’ın Irak'ın kuzeyinde kendilerine destek vermesini amaçladıklarını, eleman eksikliğini kadın ve gençleri öne sürerek kapatmak gibi kirli bir planı uygulamaya çalıştıklarını vurguladı.



 




Bu haber 506 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özgür Özel'e hırsızlık suçlaması.. 5 milyon 100 bin TL almış
Gündem

Özgür Özel'e hırsızlık suçlaması.. 5 milyon 100 bin TL almış

CHP’den Yeni Parti’ye ‘hırsızlık’ suçlaması gündemi sarstı. CHP Meclis Grubu bütçesinde bulunan 5 milyonu aşkın paranın, Yeni Parti’nin kuruluşundan bir gün önce usulsüz yollarla aktarıldığı iddia edildi. Milletvekillerinin rızası dışında maaşlarından yapılan kesintilerle...

Habervitrini11265 Görüntüleme
M5 Ihlamurkuyu’da trafo kaynaklı patlama: tünelde Seferler durdu
Gündem

M5 Ihlamurkuyu’da trafo kaynaklı patlama: tünelde Seferler durdu

M5 Üsküdar-Sultanbeyli metrosunun Ihlamurkuyu durağındaki tünelde elektrik trafosu kaynaklı iki patlama meydana geldi. Yoğun duman nedeniyle seferler durduruldu.

Habervitrini12851 Görüntüleme
AK Parti'den Şaban Sevinç, Timur Soykan ve Zeynel Emre'ye 1.6 milyon lura tazminat davası
Gündem

AK Parti'den Şaban Sevinç, Timur Soykan ve Zeynel Emre'ye 1.6 milyon lura tazminat davası

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, Şaban Sevinç, Timur Soykan, BirGün TV ve Yeni Parti Sözcüsü Zeynel Emre hakkında manevi tazminat davaları açıldığını açıkladı. İnan, üç dosya kapsamında toplam 1 milyon 600 bin TL tazminat talep edildiğini bildirdi.

Habervitrini9227 Görüntüleme
Bahçeli: Husilerin saldırılarına göz yumamayız,
Gündem

Bahçeli: Husilerin saldırılarına göz yumamayız,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'deki partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Husilerin Suudi Arabistan'a yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Husilerin saldırılarına göz yumamayız. Suudi Arabistan'a her türlü destek verilmeli. Ne gerekiyorsa da onu yaparız, diplomasi yetmiyorsa caydırıcı imkanlar kullanılmalıdır" dedi.

Habervitrini10861 Görüntüleme