Gündem
  • 10.6.2016 21:50

İşte PKK'ya destek olan ülkeler

RUSYA
Rusya'dan PKK'ya yeni yıl hediyesi olarak gönderilen Sam füzeleri, RPG roketatarlar, 60 milimetrelik havan topu ile bunlara ait mühimmat, uzaktan kumandalı mayınlar, gece görüş dürbünleri ve Kalaşnikof marka silahları manşet yapmıyorlar..Kalaşnikoflar'da ise yüzde 70'lik oranla Rusya ilk sırada. Mayın teminatı konusunda ise ikinci sırada. Roketlerde de durum değişmiyor. PKK'nın hastanelere bile atmaktan çekinmediği roketlerin menşei incelendiğinde adres yine Rusya çıkıyor. Tespitler göre PKK'nın kullandığı roketlerin yüzde 65'i Rusya'ya ait.

Tabanca ve el bombaların birçoğunda da Rusya imzası var. Bugünlerde terör ve vesayet çukurlarında ismini sıklıkla duyduğumuz suikast silahı Kannaslar'da yine Rusya yüzde 50 ile önde görülüyor..

İNGİLTERE
Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçaklarıyla roketatarlar PKK'ya teslim ediliyor. Ele geçirilen diğer suikast silahlarının İngiltere orijinli olduğu tespit ediliyor..

ALMANYA
Almanya kod numaralarını ordu envanterinin dışında tutarak PKK'ya füze gönderiyor. İtalya'yı mayınlar konusunda izleyen diğer ülke ise Almanya. Almanya ayrıca PKK'lı teröristlere siyasi eğitimin verildiği bir ülke..

ABD 
Silahların seri numaralarını silen ABD, PKK'ya her türlü silahı aktarıyor. Ele geçirilen diğer suikast silahlarının ABD orijinli olduğu tespit ediliyor. ABD'nin bir diğer desteği ise el bombaları.

PKK'ya destek veren ülkeler
İTALYA
İtalya da ABD gibi silahların seri numaralarını silerek PKK'ya veriyor. Son on yılda güvenlik güçlerinin PKK'ya yaptığı operasyonlarda ele geçirdiği mayınların yüzde 60'ı İtalya'ya ait. Tabancalarda da İtalya imzası var. İtalya ayrıca PKK'lı teröristlere siyasi eğitimin verildiği bir ülke.
 
ÇİN
Çin de ABD ve İtalya gibi silahların seri numaralarını silerek PKK'ya veriyor. Rusya'dan sonra Kalaşnikof teminatında ikinci sırada..
 
İSPANYA 
PKK'ya seri numaraları silinmiş silah ve tabanca teminatı. Ayrıca PKK'lı teröristlere siyasi eğitimin verilmesi....
 
İSRAİL
PKK'ya seri numaraları silinmiş silah ve tabanca teminatı..
 
ERMENİSTAN 
PKK'lı teröristlere terör eğitimi istihbarat birimlerince veriliyor..
 
HOLLANDA
PKK'lı teröristlere siyasi ve örgütsel eğitim veriliyor..
 
YUNANİSTAN 
PKK'lı teröristlere siyasi ve örgütsel eğitim veriliyor..

Bunların dışında Fransa, Belçika, İsveç, Damimarka gibi ülkeler siyasi destek sağlıyor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

 

Güncellenme Tarihi : 10.6.2016 22:03

İLGİLİ HABERLER