Yaşam
  • 15.8.2018 21:33

İşte şarkıcı Bengü'nün milyonluk düğün konsepti

Geçtiğimiz yıl iş adamı Selim Selimoğlu ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcı Bengü'nün düğün davetiyesi ortaya çıktı.

Bengü, birkaç ay önce sosyal medya hesabı üzerinden müstakbel eşinin bir fotoğrafını paylaşarak, "29 Ağustos'ta evleneceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Düğün tarihinin yaklaşmasıyla hazırlıklara hız kesmeden devam eden güzel şarkıcının düğün davetiyesi ortaya çıktı

Gümüş renkli ve çiçek desenli bir davetiye tercih eden Bengü, kokteylle başlayıp nikahla devam eden bir düğün planlıyor.

Ünlü çift; kına gecesi, gelinlik, nikah sonrası parti elbisesi, yemekli düğün ve balayı için 1 milyon lirayı gözden çıkardı.

5 TIR DOLUSU ÇİÇEK

Selim Selimoğlu’yla 29 Ağustos’ta dünyaevine girecek olan Bengü’nün düğün dekorasyonu için 5 tır dolusu çiçek ve tropikal bitki getirtilecek.

Yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı iş adamı Selim Selimoğlu’yla geçtiğimiz ay nişanlanan Bengü, hayalindeki düğün için düğmeye bastı. Her fırsatta çok aşık olduğunu dile getirdiği Selimoğlu’yla 29 Ağustos’ta evlenecek olan şarkıcı, tropikal konseptli bir gecede nikah masasına oturacak.

Çift, Raffles İstanbul Otel’de yapılacak düğüne, 600 kişiyi davet edecek. Alana gelen konuklar, kuş sesleri ve lavanta kokusuyla karşılanacak. Gelinliğini hazır alacak olan Bengü, model seçimini de düğün konseptine uygun olarak belirleyecek.

Şarkıcının gelin başında ise, çiçeklerden yapılacak bir taç olacak.

Güncellenme Tarihi : 17.8.2018 23:39

İLGİLİ HABERLER