Gündem
  • 12.10.2008 02:07

İŞTE ŞENER'İN AKIL HOCASI!..

Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, hükümet ve muhalefet partilerini eleştirerek kavga, kin ve nefretle oluşturulan siyaset anlayışını ve yapısının zararının tüm Türkiye’yi etkilediğini savundu. Şener, ayrıca bu durumun sistemin çözüm üretme yeteneğini de “tasfiye” ettiğini söyledi.
Hak-Sen’in 1. Olağan Genel Kurulu’na katılan Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, burada yaptığı konuşmada hükümet ve muhalefet partilerine yüklendi. Şener, “Bir üniversitede katıldığım toplantı sonrasında ‘tekrar siyasete girecek misiniz?’ diye soruldu.
Orada bulunan eski bir profesör hoca lafa girdi. ‘Ben Şener’in tekrar siyasete girmesini istemem. Çünkü halk kavga etmeyene oy vermez’ dedi. Kavga edeceksin, bağıracaksın, çağıracaksın. Kin ve nefret duygularını sürekli derinleştirmek suretiyle Türkiye’yi kutuplara ayıracaksın. Birileri senin kutbunda, öbürleri de diğer kutupta olacak” diye konuştu. Bu sözler üzerine Abdüllatif Şener, “Belki de Türkiye’de bu işler böyle yapılıyor” dedi. (bugün)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:29

İLGİLİ HABERLER