Spor
  • 3.10.2008 00:03

İŞTE SKİBBE'NİN ISLIKLAYAN TARAFTARA TEPKİSİ!..

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, takımdaki sakatlıklara rağmen alınan galibiyeti ve grup maçlarına kalmalarından dolayı memnun olmaları gerektiğini söyledi.
Skibbe, Bellinzona maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıdaki oyundan çok memnun olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "İlk yarıda çok güzel oynadık, gol pozisyonlarına girdik ve hak ederek 1-0 önde tamamladık. İkinci yarıya da iki gol pozisyonu ile başladık. Beraberlikle birlikte oyun temposundan ve disiplininden koptuk, 20-25 dakika toparlanamadık. Maç içinde gelişen sakatlıklardan dolayı bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık ve bu oyun disiplininden bizi kopardı. Son 15 dakikada oyuna yeniden hükmettik ve bu kadar sakatlığa rağmen galibiyetten ve gruplara kalmamızdan dolayı memnun olmamız gerekir."
Grup kuralarını heyecanla beklediklerini kaydeden Skibbe, grup maçlarını geçip, ilk baharda da UEFA Kupası'nda maç yapmak istediklerini ifade etti.
Alman teknik adam, ilk yarıdaki oyunlarının UEFA Kupası'nda ilerlemelerine yetmeyeceğini vurgulayarak, "İlerleyen maçlarda bizi Bellinzona'dan daha farklı rakipler bekliyor olacak. Ancak umarım ileride gerçek takımı oluşturan oyuncular da takıma katılacak. Ofansif olarak bunu maça yansıtmalıyız. Tabii ki kendimizi geliştirmemiz lazım" şeklinde konuştu.
"SAKATLIKLAR BİZİ VURUYOR"
Sakatlıklardan şikayetçi olan Skibbe, "Sakatlıklar bizi vuruyor, önemli oyuncularımız sakatlandığı için bu bizi etkiliyor" ifadesini kullandı.
Futblolda ikili mücadele olduğu için böyle şeylerin başlarına gelebileceğini anlatan Alman çalıştırıcı, "Diğer yandan, kaliteli ve büyük bir kadromuz olmamızdan dolayı bunu bir şekilde geçiştiriyoruz" dedi.
"ISLIKLAR HAKLI"
Skibbe, taraftarların ikinci yarıda takımlarını protesto etmesini doğru bulduğunu söyledi. Alman teknik direktörü, bu konuyla ilgili bir soruyu, "Yapılanı doğru görüyorum, ben de ikinci yarıdan memnun değilim. Taraftarlar iyi futbol istiyor, biz bunu ikinci yarı sergileyemedik. Ancak sahada Yaser, Alpaslan, Serkan gibi UEFA Kupası'nda tecrübesiz oyuncular vardı" diye konuştu.
ARDA VE MEHMET TOPAL ŞOKU
Skibbe, maçta sakatlanan Arda ve Mehmet Topal'ın hafta sonunda yapılacak Bursaspor maçında oynayamayacağını söyledi. Arda'nın belinde darbeye bağlı ezilme bulunduğunu anlatan Skibbe, "Mehmet Topal da ayak kemiğine sert darbe aldı. İki oyuncu da Bursaspor maçında oynayamayacak" dedi.
Nonda'nın iyi durumda olduğunu ancak performansının yeterli olmadığını belirten Skibbe, "Gerekseydi oyuna alabilirdim. Umarım Nonda'yı ileri ki haftalarda kullanabiliriz. Kewell, Hasan, Sabri, Aydın'ın gelmesi ileride bize katkı olacaktır" ifadesini kullandı.
Skibbe, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in kamuoyunda eleştirilmesi konusundaki bir soruyu ise "Galatasaray teknik direktörü olduğum için Fenerbahçe içindeki olaylarla ilgilenmiyorum. Ancak Aragones tecrübeli ve iyi bir teknik direktör" diye yanıtladı.
Galatasaray, hafta sonunda Bursaspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına yarın basına kapalı olarak yapacağı idmanla başlayacak.
Bu arada, Bellinzona Teknik Direktörü Marco Schallibaum basın toplantısına gelmedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER