Spor
  • 12.2.2019 09:05

İşte Süper Lig'de kulüplerin istemediği hakemler

Süper Lig'de hakemlerden şikayetçi olan kulüpler bazı isimlerin kendi maçlarında düdük çalmasını istemiyor. MHK de birçok hakemi büyük takımların maçlarına atayamıyor.

Süper Lig'in ilk yarısında Galatasaray, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya gibi hakemlerin düdüklerini asması gerektiğini açıklamıştı. Son dönemde yaşanan hatalardan sonra ise Başakşehir, Trabzonspor ve Fenerbahçe de şikayetlerini yüksek sesle dile getirmeye başladı.

ÜMİT ÖZTÜRK 23 HAFTA SONRA TRABZON MAÇI YÖNETTİ

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir bazı hakemlerin kendi maçlarına atanmasını istemiyor. Merkez Hakem Kurulu da atama yaparken bu isimleri o takımların karşılaşmalarında görevlendiremiyor. Uzun yıllardan beri Kadıköy'de, TT Stadı'nda ya da Vodafone Park'ta düdük çalamayan hakemler mevcut. Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten Ümit Öztürk, tam 23 hafta sonra bir Trabzonspor maçına atandı. MHK, geçen sezonun 32. haftasından bu yana Öztürk'e ligde Trabzonspor maçı vermemişti. Öztürk'ün hafta sonu oynanan maçın ardından uzun bir süre daha bordo-mavili takımın maçına atanması olası gözükmüyor.

 

YASAKLI HAKEMLER LİSTESİ

Süper Lig'de 21. hafta itibarıyla MHK, bazı kulüplerin maçlarına bazı hakemleri atayamıyor. İşte kulüpler tarafından istenmeyen hakemler.

Galatasaray: Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Halis Özkâhya, Mete Kalkavan.
Fenerbahçe: Halis Özkâhya, Alper Ulusoy, Cüneyt Çakır, Mete Kalkavan, Ali Palabıyık.

Trabzonspor: Ümit Öztürk, Halil Umut Meler, Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır, Bülent Yıldırım

Beşiktaş: Ali Palabıyık.
Başakşehir: Yaşar Kemal Uğurlu.

Güncellenme Tarihi : 12.2.2019 10:58

İLGİLİ HABERLER