Yaşam
  • 8.2.2020 22:10

İşte Survivor ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları

'Survivor 2020 ne zaman başlayacak?' sorusunun yanıtı, sevilen yarışma programının takipçileri tarafından sorgulanmaya devam eden konular arasında yer alıyor. Yakın zamanda başlayacak olan Survivor 2020'de yarışacak olan yarışmacılar belli olmaya başladı. Peki, Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor yarışmacıları kimler?

Yarışma programı Survivor'da bu yıl yine zorlu ve heyecanlı dakikalar yaşanmaya devam edecek. Merakla beklenen Survivor 2020'nin ne zaman başlayacağı yakın zaman önce belli olmuştu. Öte yandan bu sene Ünlüler-Gönüllüler konsepti ile ekranlara gelecek yarışmada yer alacak isimler de netleşmeye başladı. İşte, Survivor 2020 hakkında merak edilenler...

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor ünlüler gönüllüler 16 Şubat Pazar günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Survivor 2020'ye kısa süre kala Acun Ilıcalı Survivor kadrosunda yer alacak olan isimleri duyurdu.

ÜNLÜLER TAKIMI'NDAKİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor ünlüler takımında Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut gibi isimler yer alacak.

Güncellenme Tarihi : 8.2.2020 22:11

İLGİLİ HABERLER