Spor
  • 11.3.2020 10:41

İşte Terim'in Beşiktaş'ı bitirme planı

Beşiktaş'a Fenerbahçe taktiği! Derbide kilit adam Onyekuru!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş’ı da Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi savunma zaafından vurmayı hedefliyor. Kilit isim ise Henry Onyekuru olacak.

Süper lig'de Lig'de son 9 haftaya girilirken şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray, Beşiktaş derbisinde kaza yaşamak istemiyor.

SAVUNMANIN ARKASINA SARKILACAK!

Fenerbahçe'yi savunma zaaflarının üzerine giderek deviren Galatasaray, Beşiktaş'ı da aynı taktiklhe vuracak! Çabuk ve isabetli paslarla defans dengesi dağıtılcak ve hızlı adamlarla savunmanın arkasına sarkmaya çalışılacak.

BU KEZ LEMİNA SAHADA OLACAK...

Bu taktikte kilit isim ise yine Onyekuru olacak. Formunu yakalayan Onyekuru, sadece G.Saray'ın değil ligin en süratli ve en kolay adam eksilten forveti konumunda. F.Bahçe'ye karşı oynamayan Lemina ise bu kez sahada olacak.

BEŞİKTAŞ'TAN RÖVANŞI ALACAĞIZ

G.Saray'ın yıldız oyuncusu Feghouli, Beşiktaş'tan rövanşı alacaklarını söyledi. Bu sezon şampiyon olacaklarına inandığını söyleyen Brezilyalı yıldız, "Evimizde bu maçı kazanacağız" ifadesini kullandı.

TARAFTARA GÜVENİYORUZ

Feghouili taraftarın desteğine güvendiklerini dile getirdi.

Fatih Terim'in Emre Akbaba planı

Beşiktaş maçında hücum futbolu oynatmak isteyen Fatih Terim'in derbide yönelik ilk kadro planlamasında Emre Akbaba’yı ilk 11’de düşündüğü öğrenildi. Taktik provalar ise yarından itibaren başlayacak..

Galatasaray’da kadro kurgusu değişiyor... Teknik direktör Fatih Terim’in, Beşiktaş derbisinde hücuma yönelik bir futbol oynatmak ve seyirci desteğiyle maçı kazanmak için Emre Akbaba hamlesi yapmayı düşündüğü öğrenildi. Sivasspor deplasmanı sonrası kurmaylarıyla yaptığı ilk görüşmede, Emre’yi 11’de oynatmak istediğini kaydeden Fatih hoca, taktik provalara ise yarından itibaren başlayacak. Emre’yi Falcao’nun yanında görevledirmesi için, orta sahada Lemina, Seri, Ömer üçlüsünden birini dışarıda bırakması gereken Terim, son kararını Beşiktaş analizinin ardından verecek.

Son anda değiştirmişti

Sivas deplasmanı için de Fenerbahçe derbisindeki 11’i düşünen ve hafta içindeki idmanlarda bu şekilde oynatan Fatih hoca, son antrenmanda Lemina’yı 11’e alarak tam anlamıyla bir son dakika değişikliğine imza atmıştı. Benzer bir hamlenin Beşiktaş derbisi öncesi de gelebileceği ifade ediliyor. Kartal’ın detaylı oyun analizi ise yarınki taktik provadan önce futbolculara aktarılacak. 

Güncellenme Tarihi : 11.3.2020 10:44

İLGİLİ HABERLER