Spor
  • 23.1.2021 11:27

İşte Terim'in yeni oyuncularla kurulu yeni takımı

Galatasaray'dan 6 numara ve forvet atağı! İşte yeni Aslan...

Son dakika haberi... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, transferde de atağa kalktı. Onyekuru ve Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, Başakşehir'in yıldızı İrfan Can Kahveci için ise gün saymaya başladı. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yoğun mesai harcayan yönetim, forvet ve 6 numara pozisyonuna da takviyeler yapacak. Alınacak isimler ise belli. İşte detaylar...

MEHMET ÖZCAN

Giriş Tarihi: 23.1.2021  09:18Son Güncelleme: 23.1.2021  09:20ABONE OL

Galatasaray yeni transferlerle bambaşka bir çehreye bürünecek. Onyekuru ve Halil ile başlayan transfer harekâtında sadece defans ve kaleye dokunulmayacak. Forvete Zaza'yı ekleyecek olan Galatasaray, İrfan Can Kahveci için de mutlu sona çok yakın. Aslan 6 numara için ise Seri ile Youssouf arasında tercih yapacak. Bu takviyelerle gücüne güç katacak olan Cimbom iki ayrı 11'e sahip olacak.

Sponsor sorununu Çin'in teknoloji devi Xiaomi ile çözmeye hazırlanan Galatasaray, transferde bombaları patlatmaya başladı. Onyekuru'yu tekrar kiralayan sarı-kırmızılı kulüp, Halil Dervişoğlu'nu da 2.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattı. İrfan Can Kahveci'nin bonservisinin yüzde 50'sine 4.5 milyon euro teklif eden Mustafa Cengiz-Abdurrahim Albayrak ikilisi, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'la el sıkışmaya çok yaklaştı.

6 NUMARAYA İKİ ADAY VAR

Cimbom, transfer Onyekuru-Halil-İrfan Can üçlüsü ile sınırlı kalmayacak. Falcao ve Diagne'nin yerine forvet bakan Galatasaray, aradığı ismi İtalya'da buldu. Simone Zaza ile anlaşma sağlayan yönetim, Torino'yu da satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle ikna etti. 6 numara takviyesi için Fulham'dan Jean Michael Seri ve Yeni Malatyaspor'dan Youssouf Ndayishimiye isimleri masada.

TERİM'İN ELİ RAHATLAYACAK

Farklı kazanılan Denizlispor maçında kaleyi devralan Muslera'nın dönüşüyle sezonun ikinci yarısında bambaşka bir Galatasaray sahada olacak. Sarı-kırmızılı kulübün transferde gaza basması sonucunda Fatih Terim iki ayrı ilk 11 çıkartacak kadro alternatifine kavuşmak üzere.

ONYEKURU SOLA ARDA ORTAYA

Denizlispor maçında kaptanlık pazubandını Muslera'ya teslim eden Arda Turan, sol açıktaki yerini de Onyekuru'ya bırakacak. Sarı-kırmızılı kulübün dün KAP'a bildirdiği Onyekuru'yu kanatta kullanacak olan Fatih Terim, Arda'dan ise vazgeçmeyecek. Deneyimli oyuncunun orta sahanın merkezine çekileceği öğrenildi. Arda Turan, Taylan Antalyalı'nın önünde görev yapacak ve paslarıyla Onyekuru'yu besleyecek.

HALİL DERVİŞOĞLU İSTANBUL'DA

Ümit Milli Takım forması ile U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 9 maçta 7 gol atan ve 1 de asist yapan Halil Dervişoğlu, dün İstanbul'a geldi. G.Saray da genç oyuncuyla görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Championship kulübü Brentford'dan kiralanan 22 yaşındaki oyuncu, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

KORKUTAN FİKSTÜR KAPIDA

Süper Lig'de kritik viraja giren G.Saray önündeki 4 maçın 3'ünü deplasmanda oynayacak. 6 gün içinde Yeni Malatya ve Gaziantep'ye konuk olacak Galatasaray daha sonra Türk Telekom'da Başakşehir'le karşılaşacak. Aslan bu 3 zorlu maçın ardından Kadıköy'de Fenerbahçe ile derbide kapışacak.

Güncellenme Tarihi : 23.1.2021 11:29

İLGİLİ HABERLER