Spor
  • 5.9.2013 00:55

İşte Terim'in yeni sistemi

Galatasaray'da Bruma'nın transferiyle sistem yeniden değişiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in, lige verilen aradan sonra tek forvetli sisteme geçmesi bekleniyor.

Galatasaray, Bruma'nın transferinden sonra yeniden sistem ve onbir değişikliğine gidiyor.

Portekizli genç yıldızın transferini ısrarla isteyen teknik direktör Fatih Terim'in, milli maç arasından sonra yeniden tek forvete geçerek onbirde bazı değişiklikler yapması bekleniyor.

Ligde oynanan 3 maçın ardından takım içinde rotasyonlara giderek farklı onbirler üzerinde duran teknik direktör Fatih Terim'in, 17 Eylül'de oynanacak Real Madrid maçına kadar sistemini oturtmaya çalıştığı bildirildi.

Bruma'nın transferiyle yabancı sayısı yeniden 10'a çıkan Galatasaray'da taktiksel anlamda yapılacak değişiklikler bazı yabancı futbolcuların tribüne çıkmasına neden olacak.

Teknik direktör Fatih Terim, orta sahada kalabalık bir onbiri planladığı ve tek forvet sisteminde Drogba'ya görev vereceği bildirildi.

Burak Yılmaz ve elindeki diğer forvet oyuncularına oyunun gidişatına göre şans vermeyi planlayan teknik direktör Fatih Terim'in, Spor Toto Süper Lig'de farklı, yabancı sınırlaması olmayan Şampiyonlar Ligi'nde ise farklı bir onbiri sahaya süreceği öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in sağ bek mevkiinde Hamit'i kullanıp, Hamit'in önünde ise Burak Yılmaz'ı görevlendirip, onbirdeki forvet sayısını arttırmayı planladığı öğrenildi.

Galatasaray'da onbirdeki yeri değişmeyecek isim Muslera gibi gözükürken, Melo ve Drogba'nın da değişmeyecek isimler arasında olması bekleniyor.

Terim'in Türkiye'de uygulayacağı sisteme göre Sneijder ve Eboue gibi isimlerin bile tribüne çıkabileceği belirtiliyor.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER