Spor
  • 30.11.2007 15:03

İŞTE, TRABZONSPOR'UN TRANSFER LİSTESİ...

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Ocak ayındaki ara transfer döneminde, takımda önemli bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. "Aşamalı bir şekilde değişim şart. Şişkin kadroyu düşürmeliyiz" diyerek, devre arası için operasyonun sinyalini veren teknik patron Ersun Yanal, bordo - mavili takımda bir çok futbolcuyu ise gözden çıkardı.

Internacional'den forvet Fernandao, aynı takımdan orta saha oyuncusu Edinho ile Fluminense'den Alex'i isteyen Yanal'ın yerli olarak ise Vestel Manisaspor'dan Selçuk İnan ve Ankaragücü'nden Emre'nin kadroya katılmasını istiyor. Trabzonspor'da Tomas Jun, Ömer Rıza, Jefferson, Celaleddin, Adnan, Risp ve Erdinç'in isimleri gönderilecek futbolcular arasında geçiyor. Gidecek futbolcular hakkındaki kesin kararını yönetime bildirmeyen Ersun Yanal'ın bu futbolculara son bir şans vermeyi düşündüğü öğrenildi. Bu arada gurbetçi futbolcu avına da çıkan Trabzonspor, ilk olarak Almanya ikinci liginde forma giyen futbolcuları göz hapsine aldı.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, Akyazı'daki stad projesi ile ilgili olarak hukuki sürecin hızla devam ettiğini ifade ederek, "Biz bu önemli proje için geceli - gündüzlü çalışıyoruz. Eğer herkes bu stad projesine sahip çıkar, yeni yönetimde takipçisi olursa, 3-4 ay içerisinde kazmayı vururuz. Başkanımız Nuri Albayrak kulübün içinde olsun veya olmasın bu tesisin Trabzon'a kazandırılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Nasıl benzin istasyonunu kısa sürede Trabzonspor'a kazandırdıysa burayı da yapabilecek güçte bir insan. Görevde olmasa da başkanımız stad içinde tüm gücünü kullanacak. Bu yönde sözü var" dedi.

Ermiş, Başkan Nuri Albayrak'ın Aralık ayında göreve tekrar talip olmasını beklediklerini belirterek, "Şampiyonluk ve stad olayı onun hayali olduğunu biliyoruz. Bunlar için devam etmesini bekliyoruz. Bu hafta sonunda kararını verecektir" dedi.

Trabzonspor başkan adaylarından Hacı Yıldız, bordo - mavili takıma özlenen başarıları tekrar yaşatmak için başkanlığa aday olduğunu söyledi. Yıldız, kongre önvesi liste çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Trabzonspor'u her anlamda düzlüğe çıkaracak bir yönetim için çalışıyoruz. Bunun dışında elimizdeki projeleri genişletmek içinde çalışmalarımız sürüyor" dedi. Bu arada adaylık öncesi Trabzonspor camiasının önde gelen isimleri ile görüşmelerini sürdüren eski başkanlardan Sadri Şener'in Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'tan da onay aldığı belirtildi. Şener'in Trabzon'daki liste çalışmalarını sürdüren ve Asbaşkan olarak listede ismi geçen Hayrettin Hacısalihoğlu da, görüşmelerine devam ediyor. Sadri Şener'le birlikte Ankara'da Bakan Özak'la bir araya gelen Hacısalihoğlu'nun, Nevzat Şakar ve İbrahim Şahin gibi eski yöneticileri ikmna etmek için uğraştığı da vurgulandı.

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER