Ekonomi
  • 1.10.2014 10:49

İşte Türkiye'nin en iyi aracı kurumu

25-28 Eylül tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen Fx World İstanbul, 4 gün boyunca yurtiçi ve yurt dışından gelen, finans alanında uzman olan kişilerin vermiş olduğu seminerler ve çeşitli etkinliklerle yatırımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Birçok aracı kuruluşun yer aldığı fuarda Fx World İstanbul’un ana sponsorluğunu Destek Menkul Değerler yaptı. Destek Menkul Değerler ‘in fuar boyunca düzenlediği ve yatırımcıların çok yoğun ilgi gösterdiği, teknik analiz yarışması Forex Cup ile kazanan yarışmacılara toplamda 4 gün süresince 4 adet iPad ödülü verildi.

Destek Menkul Değerler Stratejisti teknik analizin duayeni Ahmet Mergen, Kaldıraçlı İşlemler Birim Yöneticisi Engin Kılıç’ın vermiş olduğu eğitimler ve alanında uzman finansal analistler fuar boyunca yatırımcılara destek verdi.

EN İYİ ARACI KURUM
Destek Menkul Değerler A.Ş’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Destek Menkul Değerler 25 yıla yakın finans sektöründeki başarısını Fx World İstanbul’da bir kez daha kanıtlamış oldu. En hızlı emir iletimi ve en etkin müşteri destek hizmetinde ödüle layık görüldü. Bu organizasyonda kurallar gereği, bir aracı kuruluşun en fazla iki kategoride ödül alabildiği Fx World İstanbul’da, Destek Menkul Değerler 8 ayrı kategorinin hepsinde açık ara 1. olarak bir ilke daha imza attı. Noter huzurunda Alınan bu ödüllerin ardında ise Destek Menkul Değerler’in yatırımcılara sunduğu kusursuz hizmetler gelmektedir.

Destek Menkul Değerler müşteri memnuniyeti, eğitim olanakları, hızlı işlem platformu ile yatırımcıların güvenini kazanmış ve her geçen başarısına bir yenisini daha ekleyen bir kuruluş olarak hızını kesmeden ilerlemektedir.
Ortaya koyduğumuz başarılı sonuçlarda emek ve katkılarıyla rol alan tüm Destek Menkul Değerler Ailesi’ne ve değerli yatırımcılarımıza bir kez daha sonsuz teşekkürler.”

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:24

İLGİLİ HABERLER