Yaşam
  • 29.8.2011 16:09

İŞTE ÜNLÜ SANATÇILARIN BAYRAM ÜCRETLERİ

6 gece konser verecek ünlü popçu 480 bin lira kazanacak. 4 yerde sahneye çıkacak Sibel Can ise 400 bin liraya anlaşarak ikinci sırada yer aldı.

İşte diğerleri...

REKOR ONDA 480 BİN TL GÜLŞEN:6 farklı yerde sahneye çıkacak Gülşen toplam 480 bin lira kazanacak. 30 Ağustos'ta Antalya Vavien Club, 31 Ağustos'ta Marmaris Arena, 1 Eylül Kıbrıs Nuh'un Gemisi Otel, 2 Eylül'de Avusturya Club Rakkas, 3 Eylül'de Köln ve 4 Eylül'de Erdek Festivali'nde hayranlarıyla buluşarak bu bayramın rekorunu kıracak.

SİBEL CAN 400 BİN TL: Bayramın birinci günü Antalya Sueno Otel'de en güzel şarkılarını söylemek için sahne alacak olan Sibel Can, bayramın ikinci günü Kıbrıs Merit Otel'de, üçüncü günü de Bodrum Anfi Tiyatro'da sahne alacak. Sibel Can, hızını alamayarak bayramdan sonraki gün de Çeşme Aqua Park'ta konser verecek. Şarkıcı toplamda 400 bin TL ücret alacak.

BÜLENT ERSOY 230 BİN TL: İkinci gün Kıbrıs Nuh Otel'de sahne alacak olan ünlü sanatçı bayramın üçüncü günü de Hollanda Lahey'de sahneye çıkacak. 115 bin lira ücret alacak olan Ersoy iki gecede 230 bin lira kazanacak.

FUNDA ARAR 180 BİN TL: 30 Ağustos ve 1 Eylül'de Kıbrıs Rock's Otel'de sahne alacak. Hayranlarına unutulmaz bir bayram geçirtmeyi hedefleyen ünlü sanatçı iki geceden toplam 180 bin lira kazanacak.

SERDAR ORTAÇ 150 BİN LİRA: Her bayram rekoru elinde tutan ünlü sanatçı Serdar Ortaç bu bayram daha sakin bir yol izliyor. 30 Ağustos Kıbrıs Cratos Otel'de sahne alacak sanatçı 150 bin lira kazanacak.

SEZEN AKSU 150 BİN LİRA: İkinci gün Kıbrıs Savoy Hotel'de sahne olacak olan ünlü sanatçı Sezen Aksu, sahnede yaklaşık olarak 3 saat kalacak ve 150 bin lira kazanacak.

AJDA PEKKAN 150 BİN LİRA: Hem konserlerindeki performansı hem de sahne kıyafetleriyle bu yaza damgasını vuran sanatçı, bayramda tatil yapmak yerine çalışmayı tercih ediyor. Bayramın ikinci günü Kıbrıs Cratos Otel'de sahneye çıkacak olan Süperstar 150 bin TL'ye anlaştı.

KENAN DOĞULU 150 BİN LİRA: Son zamanlarda Amerika ve Türkiye arasında mekik dokuyan Kenan Doğulu, bayramın üçüncü günü Kıbrıs Cratos Otel'de olacak ve 150 bin TL kazanacak.

HADİSE 140 BİN LİRA: Hadise 1 Eylül Antalya Rixos Otel'de sahne aldıktan sonra Bu yıl 25.'si düzenlenecek olan Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali'nde sahne alacak. Otel programından 80 bin lira alacak olan Hadise, festivalden ise 60 bin lira alacak.

EBRU GÜNDEŞ 90 BİN LİRA: 7 buçuk aylık hamile olan ünlü sanatçı Ebru Gündeş bu bayramda da sahne alacak. 1 Eylül'de Sueno Hotels Beach'te sahne alacak olan güzel şarkıcı 90 bin lira kazanacak.

FERHAT GÖÇER 80 BİN LİRA: Yeni albümünü hazırlayan Ferhat Göçer ise bayramın birinci günü Kıbrıs Mercure Otel'de romantik bir gece yaşamak isteyenlerin tercihi olacak. 80 bin TL kazanacak olan Göçer diğer günler bayram tatili yapacak.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER