Yaşam
  • 9.3.2009 02:12

İŞTE ÜNLÜLERİ BÜYÜLEYEN ŞEHİRLER...

Çoğu sanatın olduğu şehirlere gitmek isterken kimi İstanbul kimi Küba kimi de Prag'ı büyülü bulduğunu söyledi...

Melike Öcalan: Birçok yere gittim ama hiç Prag'a gitmedim ve hayranım. Prag'ı çok seveceğimi düşünüyorum. Tam sanatçı kenti ve sanat şehri. Tüm giden arkadaşlarım tam senlik diyor. Bu yüzden ben sanatın içinde olan ve sanatla yaşanılan bu kente gitmeyi istiyorum.

‘LATİN DANSLARI ÇOK HOŞ’

Sinemis Candemir: Bence Küba ve Güney Amerika. Daha önce hiç gitmedim ve çok merak ediyorum. Çok sıcak yerler oralar. Ayrıca Küba'da puro ve latin dansları bence çok hoş. Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı? sorusunun cevabının gezen olduğunu bildiğim için gezmeyi seviyorum.

Haldun Dormen: Dünyanın en güzel şehri İstanbul'dur. İstanbul'dan başka ilginç bir şehir yok. Bu kadar çok kültürle, bu kadar çeşitli insanla, bu kadar çok gece kulübüyle şimdilerde tiyatroları da artıyor ve inşallah daha da artacak.

‘YALNIZLIĞI SEVİYORUM’

Yunus Günçe: Okyanusta küçük bir adaya tatilden öte, yerleşmek istiyorum. Turistik olmayan, gidip geleni çok olmayan bir ada olsun. Yalnızlığı seviyorum ve insanların kötülüğünden korunmak istiyorum.

Nedim Saban: Tatil benim için kesinlikle kültürel etkinliklerin olduğu şehirlerde olandır. Bu yüzden Londra, New York ve Berlin.

Metin Serezli: Senenin 3 ayı Bodrum'a gidiyorum. O kadar kirletmelerine karşın bence Bodrum Türkiye'nin en büyülü şehri. Dünya üzerinde ise hayran olduğum iki şehir var. Biri Londra bir diğeri ise Sydney. Benim mesleğim sanatla ilgili, en büyük hobim ise spor. Sanat ve sporun bu iki şehirde en iyi yapıldığını düşünüyorum.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:25

İLGİLİ HABERLER