Sağlık
  • 30.9.2008 05:00

İŞTE ÜNLÜLERİN GÜZELLİK SIRRI!..

Julia Roberts, Uma Thurman, Cate Blanchett... Hollywood'un bu yıldızlarının ortak yönü ise güzellikleriyle yıllara direnmeleri. Üçünün gençliğinin sırrı ise ünlü dermatolog Nicholas Perricone'nin doğal yöntemleri. Perricone cerrahi müdahalelerin aksine çözümü doğada arıyor.
Genç kalmak zor değil
Dünyaca ünlü dermatolog Nicholas Perricone, doğal yollardan 10 yaş genç göstermenin sırrını açıkladı: Spor, su, meyve, balık, tavuk ve ıspanak.
Başta Julia Roberts olmak üzere Cate Blanchett ve Sharon Stone gibi birçok ünlünün güzellik danışmanlığını yapan dermatolog Nicholas Perricone, genç kalmanın sırrını açıkladı. Yaşlanmayı geciktirmenin sırrını bulmak için yıllardır araştırma yapan Perricone, bunun sadece ve sadece doğal yollardan olacağını söyledi.
'10 bardak su için'
Başarılı dermatolog, "Balık ürünleri yaşlanmaya karşı en büyük koruyucudur. Tavuk da bu konuda çok önemli. Ancak meyvenin de önemini unutmamak gerekiyor. Kiraz, vişne, armut, greyfurt, şeftali, erik, muz ve portakal gibi meyveler kırışıkların en büyük düşmanı. Günde en az 10 bardak su içilmesi de gençliğin en önemli destekçisi" dedi. Dermatolog Perricone, genç kalmak isteyenlerin sigara ve alkolden mutlaka uzak durmalarını da öneriyor. Perricone, bu önerilere uyan ve bir de sporu hayatın içine koyanların 40'lı yaşlarda 30 gibi göstermelerinin hiç de zor olmadığını belirtiyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER