Yaşam
  • 24.5.2020 00:59

İşte ünlülerin karantina bebekleri!

KAYNAK : MİLLİYET

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle eve kapanan ünlü isimlerden bazıları, büyük bir heyecan yaşıyor.

Corona virüs birçok ünlüyü olumsuz etkilerken, bazı ünlüler müjdeli haberle karşımıza çıktı. İşte karantina sürecinde bebek bekleyen ünlü isimler...

Ekim ayında iş insanı Mehmet Tuş ile evlenen Elif Ece Uzun, hamile olduğunu açıkladı. İkiz bebek bekleyen ünlü manken, hamileliğinin 5. ayını geride bıraktı.

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, ikinci oğluna 7 aylık hamile. Sosyetik güzel, "Anne olmak hayattaki en büyük hayalimdi. Beni, ben yapan şey oldu. Kalabalık aileleri seviyoruz eşim Arda'yla. Üçüncü çocuk için de çok beklemeyiz" açıklamasında bulundu.

Mayıs 2016’da evlenen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, geçtiğimiz haftalarda bebek müjdesini verdi.

Beş ay sonra baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, “Evet kız babası oluyorum. Sinem de ben de çok mutlu ve heyecanlıyız” dedi.

Oyuncu Mert Fırat’ın eşi İdil Fırat da 3.5 aylık hamile.

Çift mutluluklarını şu sözlerle açıkladı:
"Gönül isterdi ki daha sağlıklı ve huzurlu günlerde sevdiklerimize sarılarak müjdeli haberi verelim, fakat bir karantina gününe kısmet oldu. Biz bebek bekliyoruz. Oldukça heyecanlı ve mutluyuz. Kalbinden iyilik geçen, iyilikten beslenen, heyecanımızı paylaşan ve güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler. Biz bu heyecanı yaşarken kötülüğü mezhep edinmiş kişilerce bilinçli yapılan asılsız karalamalara karşı da yasal süreci başlattığımızı bu vesileyle bildirelim. Herkese sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz."

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk, üçüncü çocuklarını kucaklarına almak için geri sayıma geçtiler. Ebru Şancı, hamileliğinin 6. ayında ilk pozunu böyle verdi.

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, üç yıldır menajer Gözde Yılmaz ile aşk yaşıyordu. İddialara göre Yılmaz hamile ve Saylak, üçüncü kez baba olacak.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.5.2020 01:10

İLGİLİ HABERLER