Yaşam
  • 26.8.2009 13:54

İŞTE ÜNLÜLERİN SİBEL CAN'I EVDE ŞOKA SOKAN GÖRÜNTÜ TAHMİNİ

Sibel Can, geçtiğimiz günlerde eşi Sulhi Aksüt’e boşanma davası açtı. Gerekçesini ise, “Miami dönüşü evde büyük bir şokla karşılaştım” diye açıkladı. Peki Can, yuvasını yıkmasına neden olacak ne görmüş olabilirdi? İşte ünlüler dünyasından konuyla ilgili tahminler...

BEHZAT UYGUR: HALI ÜSTÜNDE TOP

“Bu çok çeşitli olabilir. Mesela Sulhi Bey arkadaşlarıyla halı üstünde top oynamıştır. Sibel Can da bunu görünce şoke olup kızmıştır. Biz çocukken evde yatakları kale yapar top oynardık, annem de odaya girdiğinde şoke olur, bize kızardı. Tabii bunu büyükken yapınca, daha büyük şoklar oluyor.” 

GÜRGEN ÖZ: KOCASININ VARLIĞINI ALGILAMIŞ

“Sibel Can uzun bir aradan sonra Amerika’dan dönünce, evde kocasının varlığını algılayıp ‘Aaa! Kocamı gördüm’ demiş olabilir. Hatta kocasının varlığını sonunda algılayıp, ‘Bunu da bitirmenin vakti geldi’ demiş olabilir! 

METİN ŞENTÜRK: KÜLTÜR ŞOKU

“Sibel Can, Amerika dönüşü eve gelir gelmez kültür şoku yaşamış olabilir.”

SELEN SEYVEN: HOŞGELDİN KARICIĞIM

“Sulhi Aksüt pasta kremasına bulanmış bir şekilde ‘Hoş geldin karıcığım’ diye Sibel Can’ı karşılamış olabilir. Ama bu durum Sibel Can’ı ne kadar kızdırır, bunu bilemiyorum!”

YAVUZ SEÇKİN: KÖPEĞİ EVDE ÇİFTLEŞMİŞTİR

“Sibel Can’ın köpeği bir ara kapıcının köpeği ile çiftleşmişti. Bu köpek aynı şeyi yine yapmış olabilir. Sibel Can da ‘Kapıcı köpeği ile üstelik evde bu iş olur mu’ diye bir şok yaşamış, sinir krizi geçirerek evi terk etmiş olabilir. Köpeğini belki mirastan mahrum bırakmıştır. Ya da eve girdiğinde kanalizasyon borusunun patlamış olduğunu görmüştür. Benim de başıma gelmişti, eve girdiğimde farklı kokan, değişik şekilli cisimlerle karşılaşmıştım ve hemen ardından şoka girmiştim. O cisimlerin kimlere ait olduğunu hep düşündüm, o sır benimle mezara kadar gidecek...” HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:31

İLGİLİ HABERLER