Yaşam
  • 10.8.2009 03:25

İŞTE YAZA DAMGASINI VURAN AŞKLAR...

Oyuncu Doğa Rutkay, Mehmet Aslan’la aşka yelken açtı. Helin Avşar ise Süreyya Yalçın’ın eski sevgilisi Burak Hatipoğlu ile flörtte...

1- 'Geri dönüş yok' demişti
Şahan Gökbakar'la ayrılan Doğa Rutkay, hızlı çapkın Mehmet Aslan ile samimi bir şekilde görüldü...
Oyuncu Doğa Rutkay'ın ayrılık acısı uzun sürmedi. 4 yıl birlikte olduğu Şahan Gökbakar ile aşkına nokta koyan Rutkay, ayrılığın ardından kısa bir süre sonra Şahan'ın adının Beren Saat'le anılması üzerine "Dönüş" yok dedi.

Ayrılık acısı güzelleştirdi
Şahan ayrılığının ardından oldukça kilo verip güzelleşen Doğa Rutkay, şimdi de kendisine yeni bir sevgili buldu. Güzel oyuncu, söylenenlere göre hızlı çapkın Mehmet Aslan ile birlikte olmaya başladı. Aslan ile Rutkay, önceki gece Angelique'te oldukça samimi bir şekilde eğlendi.

2- Zor günler geçti
Helin Avşar, Süreyya Yalçın'ın eski aşkı Burak Hatipoğlu ile baş başa yemek yedi
Hülya Avşar'ın kızkardeşi Helin, uzun süredir aşk hayatında sessizdi. Tiroidlerinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaşadığı zor günleri atlatan Helin Avşar, önceki gün İstinye Park'ta sürpriz bir isimle baş başa yemek yedi. Bu isim, Burak Hatipoğlu'ndan başkası değildi.

Zaman gösterecek
Sosyetik güzel Süreyya Yalçın ile yaşadığı aşk ile adını duyuran Hatipoğlu, Yalçın'dan ayrıldıktan sonra Helin ile tanışmanın yollarını aradı. Araya arkadaşlarını sokan Burak Hatipoğlu, amacına ulaştı. Helin Avşar ile Burak Hatipoğlu ilişkisinin ne olacağını zaman gösterecek.

İhanete uğramıştı
Süreyya Yalçın, Burak Hatipoğlu ile mutluluk pozları verdikten bir süre sonra aşka nokta koydu. Yalçın'ın birkaç gün sonra Barış Demirok'la görülmesi ihanet dedikodularını çıkarttı!

3- Panik yaşadılar!
Sosyetik güzel Özlem Önal, İskoç işadamı Alasdair Dundas ile yakalandı!
Cemiyet hayatının iki ünlü ismi sürpriz bir aşka yelken açtı... Adı bir süredir Mehmet Germiyanlıgil ile anılan Özlem Önal, önceki gece Ortaköy'de yakın dostu Melisa Eliyeşil'in eski sevgilisi Alasdair Dundas ile objektiflere yakalandı. İskoç işadamı, gazetecileri görünce hemen telefonuna sarılırken sosyetik güzel, gülümsemekle yetindi.
(TAKVİM)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER