Medya
  • 30.11.2004 00:11

İŞTE ZİYA DOĞAN'IN İSTİFASININ BİLİNMEYEN SIRRI!..

OYUNCU İSTEDİ, ALINAMADI
Trabzonspor yönetiminin ağırlıklı bölümü Ziya Doğan'dan şampiyonluk mesajları vermesini bekledi. Doğan orta sahaya takviye alamadığı için bu mesajlardan kaçınarak devre arasına kadar böyle devam etmesini istedi. Yönetimle Doğan arasındaki ilk çatlak Dinamo Kiev maçından (O-2) 
sonraki beyanatlarla geldi. Bazı yöneticiler taraftarın 'Yanlış kadro dizdi' eleştirilerine haklılık verince Doğan duygusallaştı.

BJK'YI REDDEDEMEDİ
Ziya DoĞan 1978'li yıllarda Trabzonspor'un 1 puan vererek Süper ligde kalmasını sağladığı Beşiktaş kulübüne karşılık Trabzonspor'un büyüklüğünü Teknik patronu olmasına rağmen kavrayamadı. Beşiktaş Başkanı 'bize gel' teklifini etti, "Hayır gitmiyorum" diyemedi. Ardından 'Ben istesem Samet'i-Ziya'yı-Rıza'yı yanyana getiririm' diyen Demirören'e 'O nasıl söz Başkan' cevabını da vermedi.

BAŞKAN AKTUĞ'UN ATAĞI
Atay AktuĞ Beşiktaş'ın kanca takması üzerine Ziya Doğan'la ilgili önemli bir adım attı. Trabzon'da Zorlu Otel'de kalan Doğan'a ev buldu ve bir an önce taşınmasını telkin etti. Fakat Beşiktaş'ın teklifine kadar kalacak villa arayan Doğan, bu teklifin ardından ev bulunmasına rağmen ailesini taşımaktan vazgeçti. Trabzonspor kulübü başkanı Atay Aktuğ da farklı kanallardan Doğan'ın bilinç altını çözdü.

İBRAHİM EGE BASKISI
Trabzonspor'u ligde taşıyan Fatih, Gökdeniz ve Hüseyin'in 'dönerse takımda sorun doğar' uyarılarını alan Atay Aktuğ İbrahim Ege konusunda rest çekti. Ancak Asbaşkan Nevzat Şakar ile Genel Sekreter Yusuf Ziya Yılmaz, taraftarın İbrahim Ege'yi istediğini söyleyerek dönmesi için mücadele verdi. Orta sahada sorun yaşayan Ziya Doğan'da bu isimlere katılınca yönetim bölündü.

YATTARA KRİZİ
Trabzonspor Kulüp Başkanı Atay Aktuğ, yeniden kongrede adaylık konusunda karar verdi. Ancak kongreyle ilgili en önemli maç olarak Fener maçı geldi çattı. Kamuoyunda 'Ziya Doğan Yattara'yı oynatmaz, Trabzon maçı kaybeder yorumları yapıldı'. Trabzonspor sahaya çıktı. Aktuğ'un yüzü asıldı. 90 dakika boyunca yanında beraberliğe razı olan Aziz Yıldırım'ın kahkahalarını duyunca Doğan'ı sildi.

AGUSTİNE OLAYI
İddiaya göre, Atay Aktuğ Augustine konusunda da Doğan'la ters düştü. Aktuğ Augustine'nin taliplisinin fazla olduğunu söyleyerek; Doğan'a "devre arasında güzel bir paraya satacağız. Oynatma sakatlanırsa kaybederiz" dediği öğrenildi. Ancak Ziya Doğan buna rağmen Augustine'yi Fatih-Gökdeniz ve Mehmet Yılmaz gibi oyunculara alternatif olarak gördü ve ısrarla oynattı. Bu da yolları ayıran etkendi.

YENSE DE GİDECEKTİ
Ankaragücü maçında sahaya dalan ve 21 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırılan Ziya Doğan Fener maçı öncesinde yönetimin cezasını kaldırmak için beklediği hamleleri yapmaması üzerine duygusallaştı ve kendisini yalnız hissetti. Futbol Şubesi Sorumlusu Süleyman Atal'ın Şenol Güneş'le sık sık biraraya geldiğini öğrenince de yakın çevresine ve Atal'a serzenişlerde bulundu. Doğan, Konya'da kazanmış olsa dahi hazırladığı istifasını basın önünde açıkladı.

TRABZON (KARADENİZ HABER) -

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER