Yaşam
  • 30.4.2013 00:56

İstenmeyen gelin!..

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın bir dargın bir barışık sevgilisi rapçi Chris Brown'ın babasının Rihanna'yı istemediği ortaya çıktı.

The Sun gazetesine açıklamalarda bulunan Clinton Brown, oğlunun döverek hastanelik ettiği, ancak geçen yıl sonlarında yeniden bir araya gelen çiftin birbirine uygun olmadığını düşündüğünü itiraf etti.

Baba Brown, çiftin ilişkisi bu şekilde devam ettiği müddetçe trajediyle sona ermesinin de kaçınılmaz olduğunu söyledi.Oğlunun Rihanna'yı dövdüğü 2009 yılındaki olayla ilgili düşüncelerini de aktaran 48 yaşındaki Clinton Brown, bu olayın da tek taraflı olarak düşünülmemesi gerektiği görüşünü dile getirdi.Oğlu ile Rihanna'nın benzer kişiliklere sahip olduklarını, bu sebeple sürekli anlaşmazlık içinde bulunduklarını vurgulayan Brown, bu durumun da stabil, uzun soluklu bir ilişkiyi zorlaştırdığını belirtti.

Chris Brown'ın yine bir şarkıcı ile birlikte olmasını arzu ettiğini de aktaran Clinton Brown, ''Ben Jordin Sparks'ı severim mesela. Çok hoş bir genç bayan. Ama çoğu zaman insanlar nedense hoş, ılımlı, biraz da muhafazakar kişileri tercih etmezler'' dedi.

Bir hapishanede yönetici olarak çalışan Clinton Brown, oğlunun Karrueche Tran ile ilişkisinin de iniş çıkışlı olduğunu, buna karşın Rihanna'dan ''daha iyi bir gelin'' olabileceğini söyledi.

Clinton Brown'ın bu olumsuz düşüncelerinin aksine Rihanna'nın babası Ronald Fenty ise çiftin iyi anlaşabileceğini ifade ediyor. Fenty, ''Chris bence çok olgunlaştı. Herkes onların geçmişindeki o kötü olayı unutmalı bence'' diyor.
 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER