Spor
  • 28.8.2009 14:36

İSVİÇRE MEDYASINDA F.BAHÇE YORUMLARI

İsviçre basını, UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanşında Fenerbahçe - FC Sion arasında oynanan karşılaşmaya geniş yer ayırırken, sonucun mucize olmadığını görüşünde birleşti.

Le Matin gazetesi, ilk maçta 2-0 galip gelen Fenerbahçe'nin son maçta etkili bir oyun sergilemediğini belirterek, "Beklediğimiz mucize olmadı. Seyirciye 10, Fenerbahçe'ye ise 4 puan veriyoruz. Böyle seyirci Avrupa'nın hiçbir takımında yok. Maç boyunca tribünde çeşitli variasyonlar yapan taraftar hakikaten takımın 12. adamı gibiydi. 1. gölü çabuk yedik fakat çabuk toparlanarak 2-1 öne geçtik. Ancak 3. gölün peşindeyken beraberlik gölü geldi ve o anda herşey bitti. Bu beraberlikle kupaya veda ettik" ifadelerini kullandı.

Courrier gazetesi ise, "Ümidimiz çabuk tükendi" başlıklı haberinde ise şu ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçenin beraberlik gölü herşeyi bitirdi. Fenerbahçe ikinci yarı oyunu kontrolü altında tuttu ve tura da böyle gitti. Fenerbahçe'nin ilk maçtaki üstünlüğünden eser yoktu. Herhalde kadrosundaki değişikliğinden dolayıdır. Seyirci mükemmeldi."

Blick de, "Rüya bitti" başlıklı haberinde, "Sion'un Türk takımlarına karşı olan alerjisi bu maçla kanıtlandı. İlk maça göre Sion daha iyiydi ancak turu geçecek kadar değildi. Hedef önümüzdeki sezona ertelendi" sözlerine yer verdi.

Tribune de Geneve gazetesi, "FC Sion'un hayali sona erdi. Ama alnı ak bir şekilde. Geneve'deki Fenerbahçe ile evindeki Fenerbahçe arasında büyük fark vardı. Herhalde deplasmanda aldığı 2-0'lık galibiyet Fenerbahçe'ye rehavet vermiş. Skor 2-1 iken 3'üncü gölü bulsaydık neler olurdu bilinmez. Seyirci mactan tam not aldı" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:29

İLGİLİ HABERLER